'Zašto to toliko traje'

Ivana snimila novi spot: 'Bilo je puno emocija'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica Ivana Marić snimila je spot za singl „Zašto to toliko traje“ koji je nakon samo dva tjedna na 7. mjestu HR Top 40, službene nacionalne liste.

Diskografska kuća Hit Records i Ivana Marić u kratkom su roku prepoznali pravu formulu uspješne suradnje i ovaj hit, poznatog autora Ante Pecotića vizualizirali uz pomoć redatelja Avika Shanica koji je zamislio spot u crno-bijeloj tehnici.

Pogledaj i ovo Ivana Marić - 3 kakva dama! Naša pjevačica zadnjih se godina pritajila, ali je ovog puta sve osvojila svojom simpatičnom objavom na Instagramu!

Ivana Marić najavljuje zaokret u karijeri - 'Danas sam sebi čak i ljepša'

Ivana je, kao nikada do sada glumom dočarala svoju mračnu stranu i patnju o kojoj pjesma govori. 'Baš sam uživala u cijelom procesu stvaranja ove pjesme koja napokon ima i lice. Bilo je puno emocija na snimanju, nadam se da će publika osjetiti našu energiju koju smo prenijeli u spot. Hvala mom timu koji je sve uskladio i povezao u jednu ideju!', rekla nam je Ivana koja je izgleda zanosno u pripijenim Krie design haljinama, posebno dizajniranim za ovoj spot.

Odlično se uklopio i nakit dizajnera Mladena Grubića, koji je svojom masivnošću dodatno naglašavao Ivanine pokrete. Make up potpisuje Sanja Agić, a frizuru Mirjana Smoljo. Premijera - uskoro!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene