Novi hit

Ivana Kindl predstavila pop-soul baladu 'Sada znaš'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U režiji Ivane Kujundžić, kojoj je ovo bio izlet u redateljske vode, nastala je ova prekrasna i emotivna video priča

Moćnu pop-soul baladu „Sada znaš“ koju je Ivana Kindl predstavila na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu te svojom live izvedbom pjesme uz orkestar oduševila sve prisutne, dobila je svoje video izdanje. Pjesma koju autorski potpisuje Ivana sa svojim stalnim suradnikom, Alenom Križajem govori o tome da čovjek zavoli osobu tek onda kada ju izgubi.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus (Foto: Danijel Galić) "Ubija kao Kalašnjikov" Nives podigla Celzijuse provokativnim spotom za novu pjesmu "Odj*******": Kome je posvećena?

U režiji Ivane Kujundžić, kojoj je ovo bio izlet u redateljske vode, nastala je ova prekrasna i emotivna video priča koja dočarava bit pjesme.

Jedan dio spota sniman je u Muzeju suvremene umjetnosti, a drugi u Kulturnom centru Yuma u Imotskom. Nekoliko kadrova snimljeno je i ispred oslikanih stakala, na Bundeku gdje se naziru siluete Ivaninog plesa u betonskoj kocki kroz koju cure slapovi vode.

Da bi sve izgledalo savršeno pobrinuo se majstor fotografije Josip Smoljić i snimatelj Branimir Boban, te montažeri spota Josip Boban i Dino Kadragić. Za šminku na setu bila je zadužena Michelle Milardović.
„Za potrebe snimanja video spota za pjesmu „Sada znaš“ angažirala sam prijateljicu i svestranu umjetnicu Ivanu Kujundžić koja je uz prijatelja i snimatelja Branimira Bobana napravila sjajan video spot koji potpuno emotivno dočarava bit i poruku pjesme. Ulogu muškarca kojeg razdiru emocije sjajno je dočarao Ivanin i Branimirov prijatelj Marko Rebić kojem je ovo prvo snimanje video spota. Ivana inače dizajnira odjeću pod brandom Otrovno cvijeće koju nosimo u spotu, a budući je prava umjetnička duša prepustila sam joj se bez razmišljanja. – zadovoljno je rekla Ivana Kindl

Ivana Kindl ususret Zagrebačkom festivalu: 'Sve je spremno'

Također, vrlo zadovoljna suradnjom bila je i redateljica spota Ivana Kujundžić:
„Dugi niz godina surađujem s Ivanom Kindl na području fotografije i dizajniranja odjeće u kojima mi je neizostavan model. Neposredna i inspirativna kakva jeste, dovela me na ideju da snimimo video uradak. Moj izlet u režiserskim vodama, kamerom podržava iskusni kolega i dugogodišnji prijatelj Branimir Boban. Bez puno kalkulacija i priprema, prepuštam se trenutku inspiracije pa gdje me odvede. Crtanje po staklu mi je bio savršen spoj s odabranim eksterijerima.“

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene