Sada znaš

Ivana Kindl: 'Najbolje se osjećam kada pjevam o nesretnoj ljubavi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivana će nastupit na predstojećem 62. po redu Zagrebačkom festivalu

Sa skladbom 'Sada znaš' Ivana Kindl, inače jedna od najboljih ženskih vokala domaće scene, nastupit će na predstojećem 62. po redu Zagrebačkom festivalu što će biti ujedno i njeno prvo pojavljivanje na ovom glazbenom događanju.

Pogledaj i ovo Miroslav Ćiro Blažević - 4 Inspirativne priče Herojske borbe naših poznatih: Evo koje su zvijezde prošle godine otvoreno govorile o svojim problemima.

Radi se o moćnoj pop soul baladi ljubavne tematike, koja progovara o situaciji u koju ponekad i sami upadnemo, da čovjek zavoli osobu tek kad ju izgubi.

Ivana Kindl, Mario Huljev i Colonia spremni za 62. Zagrebački festival

'Drago mi je da je pjesma prošla natječaj za Zagrebfest kojem se veselim, a osobito me raduje nastup uživo. Vjerujem da će ova emotivna pjesma postati utjeha mnogima koji su se razočarali u ljubav. Inače zanimljivo je što je ova pjesma, koju zajednički potpisujemo Alen Križaj i moja malenkost, stajala dvije godine u ladici i mislim da je sada pravi trenutak da je predstavim na najbolji način i predam je publici' izjavila je Ivana koju ovih dana očekuje i snimanje video broja za spomenutu baladu čija se premijera očekuje do 16.01.2015. kada je i datum održavanja samog festivala.

Znamo da Ivanu najbolje publika doživljava u ljubavnim baladama, a prema prvom slušanju vjerujemo da skladba 'Sada znaš' se može približiti sada već kultnoj Ivaninoj baladi 'Utjeha'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene