445352
445352
445352
445352
445352

Ivana u izdanju u kakvom je ne viđamo često

  • , 02.08.2016., 19:56
  • Autor:
  • komentara

Video spot za novu ljubavnu pjesmu „Ranjena“ zamišljen je kao glamurozna zabava pod maskama, a sniman je u Rimskim termama.

 
 
 
 
Ivana Banfić (Foto: PR)
Ivana Banfić (Foto: PR)

Novi singl „Ranjena“ vratio je na top liste Ivanu Banfić-pjevačicu koja je nekada visoko kotirala na hrvatskoj glazbenoj sceni. Ivana se okušala u svim žanrovima u kojima je jednako uspješno plivala, a novi singl „Ranjena“ muzički je na tragu njenog velikog hita sa Dinom Merlinom „Godinama“. Video spot za novu ljubavnu pjesmu „Ranjena“ zamišljen je kao glamurozna zabava pod maskama, a sniman je u Rimskim termama.

Ivana Banfić (Foto: PR)„Već sam imala viziju kako bi spot za novu pjesmu trebao izgledati, a kad sam prvi put uživo vidjela Rimske terme shvatila sam da ga želim tamo snimati. Rimske terme zaista su posebne i cijeli prostor odiše nekom pozitivnom energijom, tu se osjećam kao doma. Priroda oko njih je prekrasna, oduševljena sam sekvojama i parkom s energetskim točkama, a bazeni su bez premca najljepši koje sam ikada vidjela“, objašnjava Ivana.

Dio spota sniman je i u prostranoj sobi koja ima jacuzzi, na terasi s koje se pruža zadivljujuć pogled na okolna brda i rijeku Savinju te u bazenu koji izgledom podsjeća na one antičke u kojima su svoje tijelo i dušu prije više od 2000 godina njegovali stari Rimljani. Maske koje su lajtmotiv spota unikatan su rad akademskog kipara Tihomira Marinkovića i savršeno su se uklopile u mističan prostor povijesnog dijela Rimskih termi.

Ivana Banfić (Foto: PR)

Autor pjesme „Ranjena“ je Ante Pecotić, jedan od najproduktivnijih autora na sceni, producent je Haris Čustović, a režiju potpisuje Dino Senčar. Ivana baBnfić ovako je opisala pjesmu i spot: „

'Pjesma govori o ženi koja unatoč tomu što je svjesna da je njezina veza 'promašena stvar', odbija nešto promijeniti, odnosno krenuti dalje sama. Svatko će pronaći za sebe poruku u toj pjesmi i doživjeti ju na svoj naćin. Puno je danas takvih sličnih situacija, pogotovo među ženama, a koje ostaju zakačene u lošim vezama, a drži ih strah od promjene i misle da dalje ne mogu same, da im je potreban netko da bi živjele i egzistirale, što je pomanjkanje vjere u život i sebe, pa pristaju na kompromise...što znači, ne znam voljeti sebe. Jer ako znaš tko si i kako voljeti sebe onda sigurno ne pristaješ na to da provedeš život s osobom i s kojom ti je loše.

Ivana Banfić koja će uskoro proslaviti 25 godina svoje karijere odlučila je publici ponuditi hedonističku bajku, kako vizualnu tako i glazbenu, koju je vješto zapakirala u spot koji će vas zavesti prekrasnim ambijentom Rimskih terma, raskošnim haljinama te emocionalnom melodijom i tekstom.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se