Na Jadran!

Kraljice domaće dance glazbe imaju ljetno iznenađenje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon rasprodanih 90's party koncerata u Splitu, Dubrovniku i Zadru, I.Bee, Minea i Ella odlučile su publici pripremiti pravo ljetno iznenađenje i glazbenu poslasticu.

Kraljice devedesetih proteklih dana snimile su u Rijeci svoj prvi zajednički singl 'Na Jadran!'. Autor glazbe i teksta je legendarni hit-majstor Andrej Babić, a dvodnevno snimanje proteklo je u opuštenoj atmosferi. Neodoljivi ljetni hit biti će predstavljen publici sredinom svibnja, a zasigurno će osvojiti publiku veselim tekstom i ludim party ritmovima.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea, TLZP Sva u biserima Minea razotkrila malo više nego što smo od nje navikli, a evo što je na njoj ukralo svu pažnju!

Ove su zvijezde odlučile izvaditi silikone i vratiti se prirodnom izgledu

U međuvremenu I.Bee, Minea i Ella nastavljaju koncertnu turneju, te ih predstojeći vikend očekuje nastup na centralnoj proslavi 23. rođendana legendarnog primoštenskog kluba "Aurora" u subotu 03.05. Priprema se party uz lude ritmove 90-ih i pjesme koje su obilježile to razdoblje. I.Bee, Minea i Ella će zajedničkim snagama rasplesati publiku uz legendarne hitove „Šumica“, „Good boy“, „Iza ponoći“, „Cigareta“, „Vrapci i komarci“, „Hajde da ludujemo“, „Uberi ljubicu“, „Nađi mi ritam“, „Navigator“, „Ponekad ludujem“, "Imam te", "Mornaru moj", "Deset puta" i mnoge druge.

Već njihovi prvi zajednički koncerti u prepunim klubovima i uz fenomenalnu atmosferu, pokazali su koliko je publika željna ludih plesnih ritmova iz devedesetih, veselih tekstova i pozitivne vibre koju 90's party garantira, a na predstojećim 90's party koncertima ćete zasigurno ludo plesati i neopisivo uživati!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene