Premijera

Veza nam zaškripila

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon posljednjeg singla i odličnog hita „Jedna noć“ s kojim je zatvorio poglavlje prvog studijskog albuma „Bolja od najbolje“, Ivan Zak predstavlja novu pjesmu - 'Škripi veza'.

S ovom pjesmom Ivan Zak najavljuje rad na svom novom albumu čiji izlazak možemo očekivati tijekom 2014. godine. Video izdanje pjesme 'Škripi veza', kojeg mnogi obožavatelji nestrpljivo čekaju, možete pogledati u priloženom videu.

Pogledaj i ovo Dino Petrić (Foto: PR) Premijera "Previše sam tvoj": Nova pjesma i spot Dine Petrića

Autor teksta i glazbe nove pjesme je sam Ivan Zak dok su se za aranžman pobrinuli Miljenko Pušić i Damir K. Rogina. Produkcijski je pjesma dorađena u TiTaNiC studiju. 

'U ovo predblagdansko vrijeme veselja i slavlja odlučio sam napraviti malo bržu pjesmu. Iskreno se nadam da će se svidjeti mojoj publici i radijskim urednicima, pa makar im veza i ne škripila ;)', duhovito komentira Ivan svoj najnoviji uradak.

Osim rada na novom albumu, Ivan je posljednjih par mjeseci proveo koncertno uveseljavajući svoju brojnu vjernu publiku diljem regije, pa i izvan nje – duž cijele Slovenije pa sve do velikog koncerta u Zürichu gdje je nedavno nastupio uz kolege iz Prljavog kazališta i Klape Rišpet.

Sljedeći u nizu je večerašnji koncert u čakovečkom klubu Taboo, s početkom u 21h, a za skorašnji doček Nove godine Ivan Zak priprema veliku koncertnu feštu u diskoteci F1, u Trogiru, kada će s najvjernijom publikom uz poznate hitove otpratiti staru i pozdraviti novu, 2014. godinu!

Više o novogodišnjoj proslavi i nadolazećim koncertima na službenoj Facebook stranici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene