POSLUŠAJTE

NOVA PJESMA Ivan Zak predstavio 'Sve si moje'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Zak ponovno ima hit! Poslušajte i pogledajte videospot za pjesmu 'Sve si moje'.

Jedan od najtraženijih domaćih izvođača Ivan Zak predstavio je novi hit 'Sve si moje', predodređen za uspjeh. I ovaj put je u pitanju već provjeren recept, Ivan je autor glazbe i stihova, što pak čini dobitnu kombinaciju. Novi hit prati i spot zanimljivog scenarija, a nositelji radnje u spotu ovaj su put bila djeca.

Pogledaj i ovo In Magazin: Boban Rajović - 3 Otkrio veliku vijest! Životni put jednog od najpopularnijih pjevača u regiji nije bio nimalo lak: Počeo je kao čistač i taksist, a danas puni dvorane diljem Balkana!

Talentirani kantautor Zak publici je predstavio novu pjesmu 'Sve si moje', čija je okosnica ljubavna priča odlučnog, modernog muškarca koji ne skriva osjećaje i ne boji se priznati da voli. Radnja spota praćena je dinamičnom glazbom i odličnim aranžmanom.

'Kako u glazbi, tako i u ljubavi, ne kalkuliram, ne planiram i postupam uvijek spontano i iskreno. Ova pjesma nastala je upravo na temelju tih mojih uvjerenja. 'Sve si moje' odraz je onoga kako ja vidim ljubav. Vjerujem da će se u njoj prepoznati i žene i muškarci. A energiju koju je pjesma dobila dinamičnijom glazbom, publika će zasigurno osjetiti na prvu. Za ovu pjesmu sam htio spot koji će ispričati priču na drugačiji način, naime, glavni glumci u spotu su djeca i stvarno me oduševilo kako su se oboje, i dječak i djevojčica, uživili u svoje uloge i odigrali priču kao odrasli. Pritom smo se super družili, mogu reći da mi je ovo snimanje bilo najbolje do sad. Rad s djecom je inspirativan, ozbiljni su i odgovorni, siguran sam da će se i moji obožavatelji oduševiti. Uz dobru energiju uvijek nastaju najbolje pjesme!', izjavio je Zak.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene