Zvuk violina

IVAN ZAK: Novi spot koji će se vjerojatno pogledati više milijuna puta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pop glazbenik koji posljednjih godina osvaja ženska srce predstavio je snažnu baladu „Ne pitaš za mene“.

Dolaskom hladnijih dana, Ivan je odlučio zagrijati svoje obožavatelje nježnom baladom „Ne pitaš za mene“, koja zavodi na prvu, a za koju je istovremeno snimio i spot. Ova snažna pjesma prožeta dubokim emocijama, govori o muškarcu koji se teško nosi s prekidom ljubavne veze. Violinama obogaćena melodija zasigurno će očarati mnoge te nastaviti uspješnim putem svojih prethodnica. U produkcijski izuzetno kvalitetnom spotu, Ivan je uz dojmljive violinistice ugostio i profesionalne plesače, što je ovoj prekrasnoj baladi dalo poseban štih.

Pogledaj i ovo Ivan Zak Poznati su detalji Ivanu Zaku ljubomorni muž obožavateljice zaprijetio policijom, evo što ga je na to natjeralo: "Da se to odmah riješi!"

Jeste li se ikada zapitali što je Ivan Zak zapravo po struci?

„Pjesma "Ne pitaš za mene" razlikuje se od moja prethodna tri, četiri singla. Iako nosi moj prepoznatljiv potpis, dodatno je obogaćena zvukom violina. Što se tiče samog spota, izuzetno mi je drago što sam ponovo radio s ekipom koja vodi računa o svakom detalju i što ni ovaj spot kvalitetom ne odudara od prethodnog. Uostalom, moja publika to od mene i očekuje.“ – kazao je Ivan Zak čija pjesma 'Pretjerujem' broji više od 5 milijuna pregleda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene