FRIZURA KOJA OBEĆAVA

SUMMER FRIZ Bio je samozatajni bećar, a onda je promijenio frizuru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako tamburaši većinski nose narodne nošnje, frontmen 'Bosutskih bećara' promijenio je imidž. Frizura, popularna 'šebaljica', krasi njegovu glavu.

Ivan Šebalj, pjevač 'Bosutskih bećara' oborio sve s nogu svojim novim stylingom. Frizurica bliža boy bendovima, ovaj je put poslužila kao približavanje publici do koje bećarski glas još nije stigao. Malo gela u kosu i eto ti promocije u medijima.

Pogledaj i ovo Ivan Šebalj & The Bechars (FOTO: Facebook) Čekaju pozive Slavonski dečki žele pjevati na gay svadbama! Daju čak 25% popusta, ali pod jednim zanimljivim uvjetom

Kao što smo navikli za tamburaše, do nedavno je i on odijevao narodne nošnje.

Novim singlom 'Ovo mora da je ljubav' promijenio je i glazbeni i vlastiti stil. U spotu za istoimeni singl glavnu žensku ulogu nosi Nevena Ristić.

Ivan, osim što je pjevač, je i autor teksta.

'Svoje tekstove pišem iskreno iz srca. Imam mnogo inspiracija. Većinom su moji tekstovi o ljubavi i o ženama, odnosno jednoj ženi! Smatram da djevojku treba voljeti i poštivati baš kao što zaslužuje, da se osjeća poput kraljice, to je bila misao vodilja i za ovu pjesmu!, rekao je Šebalj.

Novom frizurom pokrenuo je trend u Hrvatskoj i regiji, koju je Dalibor Petko simbolično nazvao 'šebaljica'. Djevojke diljem regije su oduševljene, a kako se Vama sviđa procijenite sami...
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene