U noćnom izlasku

Iva vs. Malina: Dvije ljepotice - Koja je bolja?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Atraktivan party povodom tradicionalnog ženskog praznika privukao je brojna poznata lica u kluba Bunga Bunga!

Poznate ljepotice okupirale su plesni podij u popularnom klubu Bunga Bunga što i ne čudi jer je subotnji party bio posvećen upravo njima. Da bi slavlje žena bilo potpuno, pobrinuli su se atraktivni vaterpolo reprezentativci Marko Bijač, Kristijan Milaković i Ante Visković. Svakoj dami poklonili su prigodno iznenađenje, a oduševljene manekenke Malina Grahek, Iva Jerković, Kim Kosanović i Ana Krpan plesale su do ranih jutarnjih sati. Iva i Malina plijenile su najviše pažnje - koja je vama bolja?

Pogledaj i ovo showbuzz Svakim danom sve ljepša FOTO Crna haljina istakla ono najbolje na njoj!

Nije moglo kraće - Ipak, Iva Jerković je jedna od najljepših Hrvatica!

'Drago mi je da smo mogli sve dame u klubu bunga Bunga razveseliti malim znakom pažnje. Uvijek je lijepo izmamiti osmijeh na nečije lice te smatram da bismo to trebali činiti ne samo ovaj, nego svaki dan', izjavio je vaterpolo reprezentativac Ante Visković.

Veselu atmosferu subotnje večeri i slavlje najpoznatijeg ženskog dana nisu propustili niti modni stilist Neven Ciganović i plivač Alexsei Puninski koji su posebnu priliku iskoristili za čestitke svim pripadnicama ljepšeg spola.

Svi oni koji nisu uspjeli uživati u subotnjoj proslavi, svoju bolju polovicu mogu iznenaditi već sljedeći vikend kada Vam klub Bunga Bunga sprema odličan party uz dobro poznate strane i domaće glazbene poslastice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene