Vrijeme je za ljubav

Iskaži ljubav posebnom porukom, a Jana će te odvesti na romantično putovanje!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Korak do Valentinova, do savršenog dana u kojem slavimo ljubav i nježnost prema drugima, nalazi se u poruci koja će iskazati sve prave osjećaje.

Pogledaj i ovo Anica Kovač svaka joj čast! Naša najuspješnija misica je i prije 12 godina nosila svoj zaštitni znak, ali jednoj se činjenici nitko ne može načuditi!

Jana 'voda s porukom' u mjesecu ljubavi daje priliku svima da svoje osjećaje iskažu porukom na boci i osvoje romantično putovanje u Koločep.

Tomislav Bralić i klape Intrade sviraju za vas na Valentinovo

Najstariju ljubavnu poruku za Valentinovo napisao je francuski vojvoda Charles Orleanski, a namijenio ju je svojoj supruzi Bonne d’Armagnac. Time je pokrenuo tradiciju koju slijede milijuni zaljubljenih cijelog svijeta, pa tako i naša poznata misica Anica Kovač, koja je posebnu ljubavnu poruku osmislila za svog supruga: 'Sedam slova, dvije riječi, jedno značenje... VOLIM TE!'

'Iako se u našoj obitelji ljubav iskazuje svakog dana, lijepo je posvetiti par minuta i smisliti nešto posebno za one koje najviše volimo. Ova rečenica je vrlo jednostavna, ali u sebi sadrži najvažniju poruku,' izjavila je Anica Kovač.

Dvadeset najromantičnijih ljubavnih poruka, koje su pristigle na www.vodasporukom.com  do 9.2., otisnute su na Jana boce povodom Valentinova i poslane na adrese sretnih dobitnika.

Ljubavne poruke možete slati do kraja veljače, a tri autora najljepših poruka osvojit će romantično putovanje za dvoje na tjedan dana u predivan Kalamota Island Resort.

Sve dodatne informacije o nagradnoj igri pronađite na www.vodasporukom.com i ne zaboravite: Vrijeme je za ljubav!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene