452780
452780
452780
452780
452780

ISFMF Međunarodni festival filmske glazbe i zvuka održava se u Rovinju!

  • , 07.10.2016., 11:33
  • Autor:
  • komentara

International Sound & film Music Festival – ISFMF prvi je festival takve vrste u regiji, a jedan od pet takvih festivala u svijetu.

 
 
 
 
ISFMF (FOTO: PR)
ISFMF (FOTO: PR)

Ovogodišnje, četvrto izdanje Međunarodnog festivala filmske glazbe i filmskog zvuka - International Sound & Film Music festival - ISFMF održat će se u Rovinju od 23. do 26. listopada. Misija festivala je promoviranje glazbe i zvuka kao nezamjenjivih elemenata u filmu, umrežavanje skladatelja, majstora zvuka, filmaša i ostalih, iz svih krajeva svijeta, kao i ostvariti jedinstveni doživljaj koji će potvrditi - There is no business like showbusiness.

International Sound & film Music Festival – ISFMF prvi je festival takve vrste u regiji, a jedan od pet takvih festivala u svijetu. Festival donosi bogat program koji se sastoji od panel diskusija, masterclass predavanja, koncerata, druženja i partyja, a tema koja se provlači kroz sve ovogodišnje festivalske sadržaje je "Film, music & all that jazz".

Tek neki od gostiju i predavača bit će majstor zvuka Michael Minkler (dobitnik tri Oscara i 11 nominacija) koji je radio na preko 200 filmova (Ratovi zvijezda, JFK, Pad Crnog jastreba, Chicago, Nemilosrdni gadovi, Mrska osmorka...), zatim skladatelj i glazbenik Kyle Eastwood koji će osim predavanja održati i koncert s glazbom koju je skladao za filmove svog legendarnog oca Clinta Eastwooda (Mistična rijeka, Djevojka od milijun dolara, Pisma s Iwo Jime, Gran Torino...), zatim producent Robert Townson, predsjednik Varèse Sarabande (Universal Music Group), najveće izdavačke kuće za filmsku glazbu na svijetu, pa glazbenica Aleksandra Kovač, dobitnica MTV-jeve nagrade, glazbenik Zoran Predin i brojni drugi. Akreditacije, karte i sve druge informacije mogu se provjeriti na www.isfmf.com

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se