Ljetna zabava

Iron Maiden se opako približava spektaklu u Zagrebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iron Maiden su već neko vrijeme osvajaju pozornice diljem Europe, a svakim danom se opako približavaju i zagrebačkoj Areni!

 U srijedu, 31.7., Iron Maiden će se hrvatskoj publici predstaviti u svom punom sjaju! Trenutno aktivna turneja izborom pjesama i scenografijom slijedi njihovu najhvaljeniju turneju iz 1988. godine. Kaže se da su tada, za vrijeme turneje Seventh Son Of A Seventh Son bili na vrhuncu slave, no čini se da su oni konstantno na vrhuncu.

Pogledaj i ovo showbuzz 31. srpnja Posljednjeg dana srpnja u Zagreb stižu velikani metala - Iron Maiden!

Osim što su najutjecajniji heavy metal bend, definitivno su i bend s jednom od najvjernije publike! U Hrvatskoj su bili već 3 puta. Svaki od ta 3 koncerta bio je izvrsno posjećen, a i za ovogodišnji spektakl su ulaznice gotovo nestale! Nakon brzo rasprodanog fan pita i partera, nevjerojatno brzo su se rasprodale i ulaznice za donje tribine te je u prodaji ostala još jako mala količina ulaznica za gornju tribinu Arene Zagreb. Bez obzira na kojem dijelu tribine se publika nalazila, gotovo je sigurno da će svatko barem u jednom trenutku biti ponešen atmosferom te će odraditi neizostavni „headbanging“.

Trenutak kada se začuje legendarni Dickinsonov uzvik: „Scream for me Zagreb!“ te cijela dvorana pozdravi bend, bi mogao biti najglasniji moment u povijesti održavanja koncerata u Areni Zagreb. Atmosferu za koncert koji će se održati 31.7. u Areni Zagreb dodatno će zagrijati dva velika glazbena imena: VOODOO SIX i ANTHRAX! Anthrax na cijeloj turneji svira samo u 3 grada, a jedan od tih gradova je Zagreb!
Bruce Dickinson, Steve Harris, Dave Murray, Adrian Smith, Janick Gers i Nicko McBrain su trenutno na trodnevnoj pauzi što znači da će u Zagreb stići u punoj snazi i odmorni te energično odsvirati koncert! U ponedjeljak sviraju u Pragu, nama stižu u srijedu, a nakon Zagreba dvije večeri za redom sviraju u londonskoj O2 areni. Nastupom u Londonu završavaju ljetni europski dio turneje te u rujnu turneju nastavljaju u Americi.

Turneja je započela 27.5 2013. u Španjolskoj. Na službenoj Iron Maiden web stranici je objavljen video zapis od 8 minuta u kojem kroz kratke izjave članova benda, produkcijskog tima te fanova benda može dobiti prvi dojam o tome kako će izgledati koncert u Zagrebu. Za ovakav metal spektakl potrebna je velika količina ljudi koja se brine da Iron Maiden nastup bude besprijekoran. Za vrijeme jednog koncerta konstanto se mijenja scenografija koja uključuje light show, pirotehniku, kostime u koje se presvlači pjevač Dickinson, pojavljivanje nezaobilazne maskote Eddija, te mijenjanje pozadine pozornice.


Iron Maiden ovog ljeta, zadnji dan mjeseca srpnja nastupaju u Areni Zagreb! Maideni su jedan od najutjecajnijih i najnagrađivanijih britanskih izvođača. Prodali su oko 90 milijuna albuma, održali više od 2000 koncerata, te izdali 15 studijskih albuma od kojih je svaki album pohvaljen od strane kritike kao vrlo kvalitetno i moćno djelo.
ADRIA ENTERTAINMENT ponosno najavljuje kultni bend IRON MAIDEN, koji će sklopu svoje turneje MAIDEN ENGLAND WORLD TOUR nastupiti u Areni Zagreb, 31.7. 2013. godine!
Ulaznice su skoro rasprodane! U prodaji je još mala količina ulaznica za gornju tribinu po cijeni od 210 kuna. Dostupne su na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online na www.eventim.hr

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene