Cigla je stigla

Za sebe tvrdi - Zloćko, a ne zločinac

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon trogodišnje stanke i novih “duhovnih iskustava” imotski reper Ante Cash predstavlja novi album, i napokon shvaća da je glazba najbolji bazen njegovih plivačkih mogućnosti.

Imotski reper prepoznatljivog smisla za humor, a koji se odaziva na ime Ante Cash, odlučio je prekinuti trogodišnji post, prepustiti se muzama da ga vode te je tim povodom objavio dvostruki album, za njega simboličnog naziva, "Zloćko, a ne zločinac". Na prvom albumu se nalazi deset pjesama među kojima su hit singlovi kao "Vakula", "Milena", "Vatreni zmajevi", " Božićna", ali i ranije uspješnice poput "Danke Deutschland", "Cigla je stigla" i "Stiglo je ljeto" te 9 video spotova, da se uz glazbu dobije i slika. Glazbu i tekst za većinu pjesama potpisuju Natko Smoljan i Ante Cash. Aranžmani su također povjereni Natku Smoljanu, a čast da potpiše jednu pjesmu imao je Pave Ruić.

Pogledaj i ovo Naslovnica albuma Celuloza "celuloza" Aprililili? Hvaljeni domaći bend nakon dugih 11 godina diskografske stanke objavio novi album

Na novom Cashovom albumu nalazi se veliki broj gostiju, pa je tako ostvarena uspješna suradnja s renomiranim glazbenicima i umjetnicima kao što su: Saša Antić, Postolar Tripper, Shamso69, Zebrax, Nezavisni intelektualci te klapa Šibenik iz Zadra. Drugi CD sadrži odlični album iz 2012. godine, napravljen je s bendom i sada doživljava reizdanje i reinkranaciju koja će mu donijeti nepredvidljivu slavu. Potpisuju ga Ante Cash i Zebrax, a sadrži 12 pjesama, među kojima se ističu "Tamo da putujem" u suradnji s Arsenom Dedićem, “Mostarska”, "Sretna nova 1984." i mnoge druge uspješnice koje Casha svrstavaju u vrh hrvatske reperske scene. Glazbu potpisuju Ante Cash i Erol Zejnilović, tekst Ante Cash, a aranžmane dvojac iz Elementala Erol Zejnilović i Luka Tralić Shot.

 Postolar Tripper najavili novi singl

Unatoč nepredviđenoj, ali kreativnoj pauzi Ante Cash iza sebe ima dva albuma "U ime Oca i Novca" i "Gotovinski popust" te brojne hit singlove kao što su "Moja Cikla", "Neću više", suradnja s Edom Maajkom na pjesmi "Đe si buraz" te "Nema cijene" koja je svojevremeno bila službena himna Hrvatskog olimpijskog odbora. Izrazito popularan i tražen u danima najveće popularnosti, kojoj se želi vratiti, a na dobrom je putu, Ante Cash održao je stotinjak koncerata diljem regije, a kako sam kaže njega i bend uskoro očekuje velika turneja i promocija novog albuma. 



I oni koji do sada nisu bili upoznati s radom Ante Casha, a takvih je malo, sigurno su “poludili” za hitovima "Milena" i "Vakula" koje se tjednima nalaze na svim hrvatskim top ljestvicama, a ista se sudbina predviđa i božićnom singlu "Božićna".

Osim CD izdanja u pripremi za najveće fanove je USB izdanje i to u nakladi od samo 10 primjeraka povodom 10 godina karijere. Paket za deset najbržih, najzagriženijih i najodanijih fanova moguće je nabaviti preko Facebooka ili Instagrama, a sadržavat će i majice, te karte za sve koncerte u 2016. godini.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene