Duga i burna povijest

I Samoborski fašnik u Noći muzeja

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Već tradicionalno Samoborski muzej organizira Noć muzeja, pa su u petak, 25. siječnja, u vremenu od 18 do 24 sata, djelatnici Samoborskog muzeja pripremili brojne atraktivne sadržaje za sve uzraste svojih posjetitelja.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Severina - 3 Jedna, jedina! Transparent na Sevkinu koncertu u Samoboru isticao se među ostalim porukama, podijelila je video na kojem se vidi dirljiv natpis!

Uz radionice za najmlađe, na temu špilja i šišmiša, predstavljanje vodiča kroz Samoborski muzej i zbirke satova Josipa Horvata, posebna pažnja će od 19,45 do 20,35 biti posvećena samoborskom fašniku.

Kroz dugu i burnu povijest Samoborskog fašnika, provest će vas viša kustosica Samoborskog muzeja, Lela Ročenović, a ovogodišnji 187. Samoborski fašnik, koji će se održati od 1. do 12. veljače, predstavit će direktorica Turističke zajednice grada Samobora, Zdravka Škugor Ferdebar, u pratnji fašničkih likova koji su u završnim pripremama za preuzimanje vlasti u Samoboru i proglašenje Slobodne Fašničke Republike Samobor. Ulaz na sva događanja je besplatan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene