Nazovite 060 9000 i donirajte 5 kuna

VELIKO HRVATSKO SRCE - Do sada prikupljeno više od MILIJUN i 200 tisuća kuna, hvala vam

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na glavnom zagrebačkom trgu zabavljaju vas Severina, Halid Bešlić, Gibonni, Maja Šuput, Ivan Zak, Psihomodo Pop, Frajle, Mejaši te gost iznenađenja. Novac možete donirati na broj 060 9000.

Kroz večer punu zabave, ali i humanosti, vode vas Rene Bitorajac i Igor Mešin, dok će u pozivnom centru biti Mia Kovačić, Marija Miholjek, Dorijan Elezović i Petar Pereža.

Pogledaj i ovo showbuzz Lavina dobrote Na koncertu Želim život prikupljeno gotovo milijun i 300 tisuća kuna: "Kad se ujedinimo možemo puno"

Hrvatska je pokazala koliko veliko srce ima. Večeras je prikupljeno preko milijun i 200 tisuća kuna. Hvala vam. Broj 060 9000 možete i dalje pozivati sve do 31. prosinca.

Pozivi i dalje pristižu u pozivni centar u kojem se na vaše pozive javljaju mnoga poznata lica iz javnog života i estrade. Zovite i dalje 060 9000 i oborimo prošlogodišnji rekord.

Saša Kopljar i Petar Pereža napokon zajedno iako ne baš u Dnevniku Nove TV, ali i to je početak. Brojna poznata imena iz svijeta glazbe, sporta, politike, kazališta... večeras imaju isti cilj, prikupiti što više sredstava za Zakladu Ana Rukavina.

Večeras je cijela Hrvatska jedno veliko srce. Ljudi iz svih krajeva neumorno nazivaju 060 9000 i daju svoj doprinos. Čak i oni koji imaju malo, nesebično žele pomoći onima kojima će sam jedan poziv značiti itekako mnogo.

U pozivni centar pozivi stižu iz sekunde u sekundu, do sada je prikupljeno više od 600 tisuća kuna, oborimo prošlogodišnji rekord, zovite i dalje 060 9000. Akciji se pridružila i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

U call centru nalaze se i brojni političati koji odgovaraju na pozive građana. Večeras nije važna ni stranka ni funkcija, svi su to iz samo jednog razloga, pomoći svima kojima je pomoć potrebna.

 

Glavni zagrebački trg prepun je onih koji žele podržati ovu hvale vrijednu humanitarnu akciju. 10. po redu koncert 'Želim život' odličan je način da svatko od nas da svoj doprinos u spašavanju života. Život nema cijenu, a sa samo 5 kuna, nekome možemo promijeniti život. 060 9000

Spektakularni humanitarni koncert 'Želim život' odmah na početku krenuo je veselo uz nastup Severine. Zovite 060 9000 i budite dio ove tople priče.

 

Humanitarni koncert 'Želim život' prilika je da i vi svojom donacijom nekome spasite život! Ako niste u prilici pratiti koncert uživo, snimku pogledajte sutra na Novatv.hr. Prikupljen novac iskoristit će se za stručno usavršavanje mladih liječnika, nabavku najpotrebnije opreme i organizaciju novi akcija.

Pozivima na humanitarni telefon 060 9000, građani mogu od 1. do 31. prosinca donirati 5,00 kuna (plus PDV). Na taj način svatko od nas može pomoći da se misija Zaklade Ana Rukavina i Anin san, i dalje nastavi. Budite uz Novu TV i Dnevnik.hr pokažite još jednom koliko srce ima Hrvatska!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene