ZA HRABRU LORENU

U HUMANITARNOJ AKCIJI Opasni borci velikog srca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagreb ove subote postaje mjesto pravog borilačkog spektakla tijekom kojeg će se skupljati sredstva za teško bolesnu devetogodišnju Lorenu Akrap.

Zavirili smo u svijet atraktivnih hrvatskih i regionalnih MMA boraca i kickboksača. Snažni i puni sportske energije ovi hrabri borci svoje su veliko srce odlučili otvoriti za jednu malu ranjivu djevojčicu Lorenu Akrap koja boluje od zloćudne bolesti.
Ovi vrhunski sportaši u subotu 8. listopada pokazat će svoje sportske vještine u zanimljivim borbama. Osmo izdanje Bilić-Erić Security Fight Night počinje u 20 sati u Športskoj dvorani Dubrava. Ulaz je besplatan, a posjetitelji će izravno moći donirati sredstva za teško oboljelu Lorenu.

Malena Lorena već se mjesecima bori s opasnom bolesti, a zbog teške financijske situacije njezina obitelj ne može joj priuštiti adekvatno liječenje. Zato se tvrtka Bilić-Erić odlučila uključiti te posvetiti svoj tradicionalni Fight Night hrabroj Loreni. Posjetitelji će uživati u devet borbi, a atraktivna imena domaće i regionalne borilačke scene predvodi hrvatski borac s dublinskom adresom - Luka Jelčić. Luka je prvak Total Extreme Fighting promocije u lakoj kategoriji, a član je SBG-a, slavnog irskog kluba u kojem trenira s trenutno najpoznatijim svjetskim MMA borcem, Conorom McGregorom.

Poseban naboj u dvorani izazvat će dvoboj između domaćeg borca Josipa Perice i iskusnog Zorana Majkića, ujedno i glavna borba večeri. Svi borci uključili su se u spektakl kako bi vrhunskom predstavom pokazali hrabro srce za Lorenu i pokazali joj da u svojoj borbi nije sama.

Bilić-Erić Security Fight Night godinama je nezaobilazan događaj za zagrebačke ljubitelje borilačkih sportova. Upravo su se na prethodnim priredbama etablirali neki od najpoznatijih domaćih i regionalnih boraca. Humanitarni karakter ovogodišnjeg izdanja ovom sportskom događaju daje jedinstvenu dimenziju. Pridružite se ovom humanitarno-borilačkom spektaklu i zajedno pokažimo veliko srce.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene