Odličan spot i pjesma

Hrvatski spot snimljen u 4K rezoluciji

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vrijedi spomenuti i da je ovo jedan od prvih hrvatskih spotova snimljenih i montiranih u 4K rezoluciji. Rijetke su TV kuće koje već podržavaju takvu tehnologiju.

U prostorijama Muzeja djetinjstva u Rijeci, tijekom prosinca, sniman je nastupni spot grupe Turisti, za drugi singl ''Moj toreador''.

Pogledaj i ovo showbuzz 20 godina karijere Gdje su bile sve ovo vrijeme? E.N.I.: "Nema tračeva, nema skandala"

HRVATSKI SPOTOVI: Ni do koljena albanskim!

Video uradak prati mističnu atmosferu i zavodljivu ritmiku pjesme, te egzotičnu i hipnotizirajuću ritmičku podlogu, snažnu i strastvenu vokalnu izvedbu, kao i razarajuće gitarske i bubnjarske dionice!


Iva Močibob, pjevačica Turista (poznatija kao članica grupe E.N.I.), u ulozi toreadora, ali i one koja izgara od strasti i nezaustavljive silovite navale emocija, koja ponekad za posljedicu ima i potpuno samouništenje! Jesu li osjećali doista toliko snažni i moćni da oblikuju svojom snagom i okolinu pokazat će se nakon emitiranja ovog spota.

Evo kako to zvuči kada Afrikanka pjeva narodnjake

Vrijedi spomenuti i da je ovo jedan od prvih hrvatskih spotova snimljenih i montiranih u 4K rezoluciji. Rijetke su TV kuće koje već podržavaju takvu tehnologiju, ali oni koji imaju moderno računalo s prikladnim monitorom mogu uživati u punoj 4K kvaliteti putem YouTube servisa. Spot je izradio riječki multimedijski studio Kreativni odjel, poznat po suradnji s Peter Gabrielovom etiketom Real World Music.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene