Sve je spremno

Hrvatske DJ snage nastupaju na BSH Medvedgrad Fortress Partyju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanillaz, Aldo Morro i Joe2Shine predvode impresivan line-up.

Sve je spremno za najljepši zagrebački party. Jedinstveni događaj o kojem priča cijeli grad, BSH Medvedgrad Fortress Party održat će se ove subote, 17. lipnja na povijesnoj zagrebačkoj utvrdi Medvedgrad. Bogati program počinje u 16 sati okupljanjem na Mihaljevcu, dok se na sam Medvedgrad ulazi od 17 sati. Za nezaboravan provod na BSH Medvedgrad Fortress Partyju pobrinut će se najbolji domaći DJ-i elektroničke glazbe.

Na spektakularnoj pozornici iznad Zagreba nastupit će čak 16 hrvatskih DJ-a. Vrhunski popis izvođača predvodi DJ duo Vanillaz, koji su ljubitelje elektroničke glazbe već osvojili nastupom na Europe Ultra festivalu. Nastup na Medvedgradu bit će prilika za promociju njihova novog singla Sunshine. Njima će se pridružiti hrvatska DJ zvijezda i rezident kluba Noa na Zrću Aldo Morro, kao i Joe2Shine, veteran s više od 15 godina iskustva koji je surađivao s velikanima kao što su Fedde le Grand i Sander Van Doorn.

Uz njih će ludu zagrebačku noć dodatno ugrijati Yakka, Pablo Panda, Full Ferry b2b Tom Bug, PEZNT, Halaus&Kokić, Kosta, Radman, XO te RNDR, u kojem će snage udružiti Aldo Morro i Matroda. Najbolje od hrvatske DJ scene, vrhunska produkcija svjetla i zvuka te lokacija koja oduzima dah znak su da nas na Medvedgradu očekuje party koji će Zagreb dugo pamtiti. BSH Medvedgrad fortress party održava se treću godinu zaredom, a zidine iz 13. stoljeća najljepša su zagrebačka lokacija koja posjetitelje očarava. Čak 14 sati programa oduševit će sve ljubitelje elektroničke glazbe, a zalazak i izlazak sunca iznad Zagreba osigurat će jedinstvenu kulisu i spojiti dva naizgled nespojiva svijeta. Ulaznice za BSH Medvedgrad Fortress Party mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr, a više informacija možete pronaći na Facebook stranici eventa: https://www.facebook.com/events/268098340318600/

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene