Novi hit

NOVO Urnebesni spot Hladnog piva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Didibus je himna za raskalašene, nesavjesne među nama.'

Godinu dana je od izlaska nagrađivanog albuma 'Dani zatvorenih vrata' i nakon šest pjesama koje su živjele radijskim i televizijskim eterom, poput 'Firme' ili 'Vjeruj u mene', došao je na red novi singl Hladnog piva.

Pogledaj i ovo Sanja Doležal i Mile Kekin - 2 Carpe diem! Najneočekivanija glazbena suradnja godine, Sanja Doležal udružila je snage s Hladnim pivom: "To me vratilo u davnu prošlost"

Riječ je o pjesmi 'Dibidus' koja se može protumačiti i kao himna za 'mozak na pašu' i čini se, već je doživljena kao favorit s albuma. Na YouTube-u audio pjesme broji više od 150 tisuća slušanja, a na koncertima je publika pjeva od riječi do riječi.

'Dibidus je himna za raskalašene, nesavjesne među nama. Dibidus poručuje da se ne treba zamarati informacijama, niti važnim niti nevažnim, već hrabro stisnuti oči i dodat gas', komentira Mile Kekin.

U vrijeme kada smo svi bombardirani hrpom informacija, većinom negativnih, gdje paranoja vlada iza svakog ugla, ponekad jedino što preostaje je 'stisnuti oči i dodati gas'.

Dibidus bježi od znanja i lomi čaše jer ako je 'budućnost crni bezdan dopusti mi da ne znam', poručuje Hladno pivo.

Video spot za pjesmu 'Dibidus' donosi priču koja pokazuje kako bi svijet izgledao da imamo priliku staviti 'roze naočale'. Bi li bilo dobro ili loše, ostaje na pojedincu da odluči.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene