Novi zvuk

'Hladna soba': Poslušajte novi singl Colonije!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Pjesma 'Hladna soba' je u originalu i izvornom obliku trebala biti tamburaška pjesma, ali smo je odlučili napraviti u modernom štihu!'

Nakon balade 'Srce nikad ne laže' kojom je iznenadila svoje fanove, grupa Colonia danas službeno predstavlja novi, peti po redu singl s aktualnom albuma 'Tvrđava', naziva 'Hladna soba'.

>> Indira u bikini izdanju: Izgleda odlično!

Da je riječ o pravom ljetnom hitu, kojim će Colonia poharati ljetne pozornice i klubove diljem naše obale, dokazuje i gotovo 100 000 pogleda na youtube ali i publika koja na koncertima ovu pjesmu pjeva u glas s energičnom i veselom predvodnicom grupe – Indirom Vladić.



'Pjesma 'Hladna soba' je u originalu i izvornom obliku trebala biti tamburaška pjesma, ali smo je odlučili napraviti u modernom štihu. Obzirom da već imamo nekoliko tamburaškim pjesama u suradnji sa Slavonia bendom, nismo se htjeli ponavljati. Iz toga razloga, i ljubavi prema Slavoniji, poigrali smo se tamburaškom melodikom', izjavio je autor pjesme, Boris Đurđević. Pogledaj i ovo Ivana Lovrić nije mogla sakriti Pjevačica Colonije na pozornici otkrila sretne vijesti: "Pozdravljamo vas Boris i ja, i moja mala bebica!"

'Tvrđava' od samog izlaska bilježi odlične reakcije i uspjehe pa je tako album već 7 tjedana u samom vrhu Službene liste najprodavanijih albuma dok svaki novi singl izaziva pravu euforiju među fanovima i radijskim urednicima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene