Svaka čast!

Glazbeni adut Harija Rončevića: Ekskluzivno pogledajte "Uzalud je sve"!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prepoznatljivi humor i neodoljivi dalmatinski šarm uz izniman glas, oduvijek su bili neosporan 'forte' Harija Rončevića.

Hari je u pripremama za sutrašnji nastup na 64. Zagrebačkom festivalu, gdje će predstaviti novu glazbenu uspješnicu 'Uzalud je sve', koja je u kratkom vremenu oduševila publiku. Sam Hari, jako se kaže, veseli nastupu u zagrebačkom Hypo centru, "Na festival uvijek želim doći sa nečim što do sada nisam donosio, da pjesma bude drugačija od svih do sada, jer se ne volim ponavljati.".

Pogledaj i ovo In Magazin: Hari Rončević - 2 raspričao se i o unuku Hari Rončević supruzi je posvetio jednu od najljepših hrvatskih ljubavnih pjesama, koju je otpjevao netko drugi: "On je od nje napravio čudo!"

"Uzalud je sve' priča je promašenoj ljubavi, što je čest slučaj. Na neki svoj način, mislim kako je pjesma zasluženo dobila svoje mjesto na festivalu, te se nadam da će je publika prihvatiti kao i sve njezine prethodnice", zaključio je Hari.



U pripremama za festival Hari je pronašao i dodatnog vremena da iznenadi svoju divnu publiku. Tako je skladba "Uzalud je sve", dobila i svoj pripadajući video spot u režiji Tina Bilandžića.

Spot je ističe Hari, rađen proteklih izuzetno hladnih dana u Splitu, pa je samo snimanje bilo kratko ali slatko.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene