Noć vještica

Halloween 2013: Evo gdje se skrivaju najbolji tulumi u Zagrebu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sat otkucava, bliži se noć nadnaravnih bića... vjerotajno ste pretpostavili kako je riječ o Noći vještica ili popularnom Halloweenu. Gdje izaći i pritom se odlično zabaviti pod maskama? Imamo rješenje!

Hemingway

Već 11 godina tradicije, velika doza kreativnosti i vrhunska scenografija i kostimografija čine upravo Hemingwayev Halloween jednim od najpopularnijih u gradu. Tema jedanaestog Halloween partya je simboličnog imena: NIGHT OF THE DEAD, iliti "noć mrtvih", koja pada prije dana Svih svetih. Kako su zombiji IN ove godine, zbog serije Walking Dead i filma World War Z, Hemingway je temu također posvetio hodajučim mrtvacima.

Pogledaj i ovo showbuzz Prepoznajete ih? Kakve transformacije poznatih: Ljepotica postala starica, a dobrica vražičak!

Green Gold Club

Tamburaši Dyaco bit će zaduženi za odličnu atmosferu za Noć Vještica. Pokažite svoju kreativnost i budite zapaženi. Poznato je da četvrtkom svi putevi vode u Green Gold Club, gdje se ovaj četvrtak održava Halloween party!

Skylight vidikovac/klub

Skylight | Zagreb Eye – 16th floor session je nov mjesečni klupski program za zaljubljenike u deep house, house, tech house, ali i druge srodne stilove. Dan prije službenog otvorenja, u Noći vještica, održat će se kostimirani Halloween party na kojem će nastupiti poznati njemački DJ, rezident Crowns kluba iz Münchena i službeni Red Bull selektor – DJ KanDee.

Jabuka

Tradicionalni i ujedno jedan od prvih Halloween partya na ovim prostorima, Twilight Halloween Party, ove će se godine održati na sam dan noći vještica tj Samhain, originalan naziv tog blagdana, u zagrebačkoj koljevci darkeraja, klubu Jabuka.

HARD place

Lady Singersi svaki put naprave tulum u Hard Place-u, a uprvo oni zabavljaju za Noć Vještica. Da bi zabava bila kompletna Hard Place Vam je osigurao free upad i Medica party, a tu je i dvostruki happy hour od 20 do 22 sata.

Močvara

Kad je u pitanju Halloween u Močvari, nema tu velike filozofije. U eksplozivni koktel dodaš prigodne cijene na šanku + 14 godina iskustva + suludu scenografiju + još luđe kostime koje ekipa smišlja godinu dana unaprijed + nadrealni glazbeni miks u rasponu od trasha do trash metala koje će osigurati na flooru u Močvari DJ Mario Kovač.

VIP club

Plesni podij u Vip clubu nije se ni ohladio kako treba od prošlog Batakluka, a novi je već na pomolu!
Naime, 31.10. očekuje vas najluđa Halloween žurka u gradu! Sukladno pogansko-američkim običajima, valja vam se zamaskirati u nešto ružno i odvratno, biti pritom jezivi, ali ostati originalni!

Ulaz je od 22 do 23 sata besplatan. Maske, dakako, nagrađujemo; oni koji se pojave zamaskirani iza 23 sata, kupuju kartu za siću (10 kuna), a nemaskirani će svoju nekreativnost platiti skupljom ulaznicom (20 kuna).

Pepermint

Klub u centru Zagreba priprema jedan od najstrašnijih tuluma u gradu uz DJ-a Filipa  Jelaša.

Mansion

U suradnji sa Jimmy Woo night bar-om veliki Halloween party održava se i u Mansion-u! Warm up party je u Jimmy Woo-u s početkom u 20.00h ,a nakon toga veliki spektakl u Mansionu koji svoja vrata otvara od 22.00h! Ulaz će biti moguć isključivo uz kupljenu kartu po cijeni od 30kn!

Restoran klub CHOICE 

Najstrašniji četvrtak godine u resteran, lounge & klubu Choice! Zaplešite uz vještice i zombije, isprobajte Drakula odrezak te krvavi cheesecake na najluđem halloween partiju u gradu! Choice nudi jedinstvenu priliku da isprobate halloween jedisntveni meni na kojem možete pronaći Drakulin odrezak, otrovnu zelenu juhu, krvavi cheesecake i brojne druge poslastice.

A ako vam se ne ide u neki klub, možda je rješenje u noćnom obilasku Zagreba uz zmije, zmajeve i skrivena groblja...  Secret Zagreb Walks turistički je obilazak najskrovitijih mjesta u Zagrebu, a u Noći vještica održat će se posebna tura.

Obilazak počinje u 19 sati ispred Kamenitih vrata, a voditeljica ture Iva Silla poseban obilazak skulptura zmija i zmajeva, te skrivenih groblja vodit će prigodno zamaskirana. Obilazak na engleskom jeziku počinje u 21 sat s istog mjesta. Cijena ture je pedeset kuna, a kupe li se tri ulaznice, jedna je besplatna.

Izbora je puno, samo nabacite masku i zabava može početi!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene