Uskoro koncert života

Halid Bešlić Romanijom osvaja Kanadu – Najava velikog koncerta na Koševu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Romanija' Halida Bešlića, koja je izašla u izdanju diskografske kuće Hit Records u vrlo kratko vrijeme osvojila je srca mnogobrojne publike, a ovaj album, iako je tek nedavno izašao, s pravom nosi epitet krune Halidove karijere.

Svojim novim albumom Halid Bešlić je cijelu regiju ostavio bez daha, a svojoj publici predstavio svoje nove pjesme, za koje možemo reći da su na putu da postanu veliki hitovi.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

Novi album, kao i nove pjesme Halid će imati prilike predstaviti i publici u dalekoj Kanadi, gdje će u narednih nekoliko dana nastupiti.

Tako ga 18.05. očekuje koncert u Torontu, Sound Academy, a samo dan kasnije 19.05. u Vancouveru, Red Robinson Show Theatre.

Velika pjevačka legenda za 22.06. priprema veliki koncertni spektakl na Koševu, kako je i sam rekao – Koncert života na Koševu!

Kod pjevača, ali i njegove cjelokupne ekipe vlada veliko uzbuđenje i jedva čekaju dan kada će zapjevati pred mnogobrojnom tamošnjom publikom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene