441669
441669
441669
441669
441669

Habana Social Club ima turneju po Jadranu!

  • , 28.06.2016., 16:04
  • Autor:
  • komentara

Hrvatska će ugostiti jedan od najpoznatijih kubanskih bendova, Habana Social Club.

 
 
 
 
Habana Social Club (Foto: PR)
Habana Social Club (Foto: PR)

Ovoga ljeta, eksluzivnim koncertima, Hrvatska će ugostiti jedan od najpoznatijih kubanskih bendova, Habana Social Club. Ovi Kubanci kojima je glazba hrana, a ples život, svoju predivnu kubansku glazbu predstaviti će u pet hrvatskih gradova i to na doista jedinstvenim lokacijama.

Kao nastavak legendarnih Buena Vista Social Club, turneju počinju u Splitu 7. kolovoza u Ljetnom kinu Bačvice, a već sljedeći dan sviraju u starom samostanu Veneranda u gradu Hvaru. Na zadarskom Forumu koncert će održati 9. kolovoza, a doista ekskluzivan koncert biti će Rijeci, 11. kolovoza na Trsatskoj Gradini gdje ima samo 600 ulaznica u prodaji. Poslijednji grad na ovoj turneji održat će se u Puli 13.8. gdje će na prekrasnoj tvrđavi Kaštel odsvirati najveće kubanske hitove.

Habana social club broji 14 vrhunskih muzičara i vokalista, a u posljednjih 30 godina koliko postoje, kroz glazbu i ples prenose istinsku i bezuvjetnu ljubav života. Za Kubance glazba i ples su put ka sreći pa su tako i njihove pjesme istinita priča o životu koji spaja patnju i sreću. Nastup Habana social cluba prava je glazbena poslastica koja nam donosi autentičnu atmosferu svakodnevne Havane i kroz kubanske i latinoameričke hitove vodi nas na prekrasno glazbeno putovanje.

Prodaja ulaznica:

Ulaznice se prodaju u sistemu Eventim te na www.eventim.hr. U Rijeci se prodaju i putem sistema Mojekarte.hr te na Trsatskoj Gradini.  Cijene ulaznice se kreću od 120 do 195 kuna, a na dane koncerata cijena će biti uvećana za 20 kuna po kategoriji.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se