Relemente Cuba

Habana Social Club ima turneju po Jadranu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska će ugostiti jedan od najpoznatijih kubanskih bendova, Habana Social Club.

Ovoga ljeta, eksluzivnim koncertima, Hrvatska će ugostiti jedan od najpoznatijih kubanskih bendova, Habana Social Club. Ovi Kubanci kojima je glazba hrana, a ples život, svoju predivnu kubansku glazbu predstaviti će u pet hrvatskih gradova i to na doista jedinstvenim lokacijama.

Kao nastavak legendarnih Buena Vista Social Club, turneju počinju u Splitu 7. kolovoza u Ljetnom kinu Bačvice, a već sljedeći dan sviraju u starom samostanu Veneranda u gradu Hvaru. Na zadarskom Forumu koncert će održati 9. kolovoza, a doista ekskluzivan koncert biti će Rijeci, 11. kolovoza na Trsatskoj Gradini gdje ima samo 600 ulaznica u prodaji. Poslijednji grad na ovoj turneji održat će se u Puli 13.8. gdje će na prekrasnoj tvrđavi Kaštel odsvirati najveće kubanske hitove.

Habana social club broji 14 vrhunskih muzičara i vokalista, a u posljednjih 30 godina koliko postoje, kroz glazbu i ples prenose istinsku i bezuvjetnu ljubav života. Za Kubance glazba i ples su put ka sreći pa su tako i njihove pjesme istinita priča o životu koji spaja patnju i sreću. Nastup Habana social cluba prava je glazbena poslastica koja nam donosi autentičnu atmosferu svakodnevne Havane i kroz kubanske i latinoameričke hitove vodi nas na prekrasno glazbeno putovanje.

Prodaja ulaznica:

Ulaznice se prodaju u sistemu Eventim te na www.eventim.hr. U Rijeci se prodaju i putem sistema Mojekarte.hr te na Trsatskoj Gradini.  Cijene ulaznice se kreću od 120 do 195 kuna, a na dane koncerata cijena će biti uvećana za 20 kuna po kategoriji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene