PLESNIJA I BRŽA

GRUPA JONATHAN Objavila novi singl i videospot ''Who Lies To Whom''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Riječ je o pjesmi koja je drugi singl s mini albuma “To Love'' čiji je izlazak planiran u studenom.

Riječka grupa Jonathan predstavlja pjesmu “Who Lies To Whom”, drugi singl s nadolazećeg mini albuma “To Love…” za koji je snimljen i videospot.

Pogledaj i ovo showbuzz složili se s njom Izabel Kovačić podijelila dirljivu objavu, pa ganula fanove i ostavila ih bez riječi

Nakon zapaženog prethodnika “Heaven” Jonathan izlazak svog dugoočekivanog novog materijala najavljuje plesnijom i bržom “Who Lies To Whom”. Pjesma je već duže vremena dio standardnog koncertnog repertoara, pa ju je imala prilike čuti publiku u Zagrebu, Puli, Koprivnici, Motovunu.

Produkciju i mastering singla potpisuje Matej Zec, a miks Daniel Garcia. Režije se uhvatila naša najtraženija režiserka Marcella Zanki, direktor fotografije je Duje Kundić, a montažom se pozabavio Sandro Baraba. Spot je sniman proteklih tjedana u Rijeci, u studiju Kanala Ri. RIO Rijeka je Jonathanu dao odjela za potrebe snimanja spota, a na pozornici su im se pridružile djevojke iz plesnog studija Trinity & Co.

Jonathan – “Who Lies To Whom”

“Who Lies To Whom” druga je službeno objavljena pjesma s izdanja “To Love…”, mini albuma od 7 pjesama čiji izlazak je planiran u studenom. Bit će to prvi dio albuma čiji će drugi dio, nazvan “Or To Hold” biti predstavljen u sljedećoj fazi čime će se potpuno zaokružiti novo Jonathanovo izdanje.

Prvi zagrebački koncert nakon novog singla benda će odsvirati u Saxu u subotu, 26. studenog. Ulaznice u prodaju kreću u petak 4. studenog po cijeni od 40 kn, dok će na dan svirke za ulaz trebati izdvojiti 60 kn.

Jonathan su LAA bend.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene