Poručite: Nisi sam

Budite i vi dio njihovog spota!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Fluentes poziva vas da snimite svoju poruku i budete dio njihovog spota za novu pjesmu 'Nisi sam'.

Dok se na radio stanicama vrti njihov aktualni singl 'Možda mir', grupa Fluentes priprema novu pjesmu 'Nisi sam' za koju snimaju i spot.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus (Foto: Danijel Galić) "Ubija kao Kalašnjikov" Nives podigla Celzijuse provokativnim spotom za novu pjesmu "Odj*******": Kome je posvećena?

Ovog puta u stvaranje spota željeli su uključiti i publiku i time spot učiniti osobnijim i posebnijim. Zadatak je prilično lagan; sve što trebate napraviti da bi bili dijelom spota jest snimiti sebe kamerom, mobitelom ili fotoaparatom koji ima mogućnost snimanja videa i pustiti mašti na volju.

'Možda mir'

Možete skakati, plesati s nekim, pjevati, crtati, mahati prema kameri… Sve su mogućnosti otvorene ukoliko stanu u 10 sekundi. Krajnji cilj ovog je da se stvori jedan video kolaž prepun veselja i osmijeha koji poručuje da nismo sami, te podsjetnik da su upravo međuljudski odnosi ono najbitnije u ovom čudnom svijetu.

Najbitnije je da u vašem video niste sami. Hoće li to biti prijatelj, dečko, cura, roditelj, vaš kućni ljubimac ili možda plišana igračka – nije važno. Izaberite nekog ili nešto s kim se najbolje osjećate.
Pogledajte Fluentesov simpatično-smiješni pokušaj snimanja pozivnice u nastavku:

)

'Razumijemo da se stidite i da vam nije baš lako odlučiti se biti u spotu nekog benda pa vam obećajemo da će spot biti dobar, cool i zabavan, a vi prikazani 'ajme dobro'. TV ne deblja – to je mit! Uz to svima koji nam pošalju snimku do utorka, 18.3. obećajemo da će sigurno biti u spotu. Osim ako nisi nepristojni', poručili su dečki iz benda.

Svoje video uratke, koji ne bi trebali biti dulji od 10 sekundi, šaljite na mail: fluentes1@gmail.com.

Sve detalje o zadatku kao i novosti oko grupe Fluentes, saznajte na njihovom Facebooku.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene