14. studenog

Grupa Buđenje jedva čeka nastup u Tvornici

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Grupa Buđenje jako se veseli svom zagrebačkom koncertu!

Grupa Buđenje prošlog tjedna pretpremijerno je predstavila novi singl 'Nije to ljubav', u Glazbenom showu Dalibora Petka, kojom najavljuju veliki koncert ovoga petka, 14.11.2014., u Tvornici kulture.

Pogledaj i ovo Steel Panther svjetska turneja Probijajući bubnjevi, nezaboravni vokali i dovitljivi humor: Glam metal legende Steel Panther sviraju u Zagrebu

Glazbu i tekst nove pjesme potpisuje Darko Bakić, a produkciju Igor Ivanović. Osim Darka i Igora, svoj doprinos dali su i Vedran Baotić (gitara), Josip Radić (bas) i Marko Duvnjak (bubnjevi).

Intervju s grupom Buđenje: 'Nismo se opterećivali instant uspjehom'

'Igor je zaista vrhunski isproducirao pjesmu kojoj smo posvetili nekoliko mjeseci rada, nadosnimavajući vokale i gitare nekad i do ranih jutarnjih sati. Radili smo je sebi za gušt, odvažili smo se i na neka glazbena rješenja kakva se inače rijetko čuju na domaćim radijskim postajama. Svi smo na kraju zadovoljni s finalnim proizvodom, vjerujem da će se svidjeti i široj publici. Za glazbene gurmane sam siguran', kazao je Darko Bakić. 

Darko Bakić komentirao je i nadolazeći koncert u Tvornici: 'Nastup u Tvornici za nas je poput nastupa na Camp Nou, imamo osjećaj kao da smo izborili finale Lige prvaka. Nakon brojnih klupskih svirki, posljednjih godinu dana ozbiljno se pripremamo za velike pozornice s kojih možemo doprijeti do većeg broja naših emotivnih istomišljenika'. 

Bendu će se na pozornici u Tvornici pridružiti i nekoliko glazbenih prijatelja, pa već sad možemo najaviti gostovanja Nene Belana, Sare Škugor, Lee Mijatović (Teška industrija) i Marka Vojvodića (gitarist Tonija Cetinskog).

Ulaznica za koncert još ima, a možete ih nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima, Entrija i Tvornice kulture. U pretprodaji je cijena ulaznica 40 kuna, dok je 60 kuna na dan koncerta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene