sjajni program

Novouređeni Green Gold Club meka je dobre zabave u Zagrebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Programski urednici u popularnom klubu ne mijenjaju pobjedničku ekipu, posebno ne tamburaški bend Dyaco.

Kad kiša pada nekoliko dana i noći bez prestanka i čini vam se da svi spavaju i skrivaju se u kućama, onda povjerujte onima koji vam svakog dana pričaju o ludom provodu u novouređenom Green Gold Clubu.

Pogledaj i ovo Dyaco Uskoro! Nastup koji se ne propušta, Dyaco najavljuje poslasticu za sve ljubitelje tamburice i odlične glazbe

Jedan od principa programskih urednika u Green Goldu je ne mijenjati ekipu koja pobjeđuje. Jedna od takvih, je ekipa tamburaškog benda Dyaco. Zbog toga ih i ovaj vikend, kao i nekoliko sezona do sada, možete vidjeti i čuti četvrtkom u Green Goldu. Dakle, košuljice i bluzice na sebe, ruke u zrak i uz tamburaše, u četvrtak, 15. ovog mjeseca, zaboraviti na brige. Za sve koji su bili uvjereni da se RnB i house može samo slušati s nosača zvuka, stiže ispravak netočnog navoda.

Green Gold Club još je jednom dokazao da je ultimativni izvor zabave - Perpetuum mobile oduševio publiku

U petak, 16. listopada tu će vrstu glazbe, samo u Green Goldu, uživo svirati beogradska grupa Makao. Naravno, pustit ćemo vas da se malo odmorite, ponovo uredite i onda dođete u subotu s nama dočekati zoru uz Dj party nazvan oktoBEER fest, uz Pan za 12 kuna.

Pa vi recite da vikendom nitko ne misli na to kako se morate dobro zabaviti i opustiti od starog i uoči novog radnog tjedna. Zato je tu Club. Green Gold Club.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene