Ludi provod u Novalji

FOTO Gosti Hideout festivala potrošili nevjerojatnih 20 milijuna eura!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošli tjedan je popularna plaža Zrće bila centralno mjesto okupljanja tisuće Britanaca željnih dobre zabave!

Povodom Hideouta, tradicionalnog festivala elektronske glazbe koji se ove sezone po četvrti puta zaredom održao u popularnim klubovima Papayi, Aquariusu i Kalypsu, a grad Novalja bio je popunjen do posljednjeg mjesta. Grad Novalja u sedam dana festivala profitirao je za oko 20 milijuna eura turističke potrošnje, i to od smještaja, prijevoza, taksi i poreza, ugostiteljstva i gastronomije, sportskih aktivnosti na vodi, do kupnje suvenira, majica i izleta.
 
I ove su se godine organizatori britanskog Hideout festivala pobrinuli za vrhunski glazbeni program koji je tijekom tjedna zabavio tisuće i tisuće poklonika elektronske glazbe. Među imenima koja su nastupila pronašli su se neka od najpopularnijih imena svjetske DJ scene, kao što su Disclosure, Rudimental, Jamie Jones, Loco Dice, Solomun, Maceo Plex, Sasha i mnogi drugi.

Pogledaj i ovo showbuzz Parti u Aquariusu Mislili ste da je gotovo? Partiji sa Zrća preselili u Zagreb!

Pogledajte kako je bilo na zadnjoj noć Hideout festivala u Aquarius klubu
 
Festival je službeno započeo 30. lipnja, a završio je 3. srpnja velikim nastupom mega popularnih Disclosurea u klubu Papaya koji je trajao sve do ranih jutarnjih sati. Hideout gosti, reći će otočani, najbolji su festivalski gosti te rado viđeni svake godine. Cijene privatnog apartmanskog smještaja za vrijeme festivala dosežu vrtoglave brojke od 30-60 eura po osobi po danu.

Bilo je ovo četvrto izdanje popularnog Hideout festivala, a za desetak dana, od 14. do 18. srpnja održati će se tradicionalni HTC Day&Night festival u sklopu kojeg će nastupiti Nicky Romero, Showtek, Tommy Trash, Sunnery James & Ryan Marciano i Alvaro.

Svakodnevno nas pratite Dnevnik.hr, posebno subotom u INmagazinu Nove TV. Družimo se pod hashtagom #tourdezur, i to na više društvenih mreža: Instagram, Facebook, Twitter. Pratite i reportaže na Muzika.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene