Srce Dalmacije

Goran Karan rasprodanim koncertom osvojiio Prag

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Odmah po predstavljanju zajedničke pjesme sa Rajkom Dujmićem 'Ako to je sve', na ovogodišnjem 62. Zagrebačkom festivalu, Goran Karan zaputio se u Prag.

Goran Karan nedavno se vratio iz Praga, gdje je imao zadovoljstvo održati koncert pod imenom Srce Dalmacije. U prepunoj dvorani Gradske knjižnice, uz gitaristu Ivana Ercegovića, održao je fantastičan koncert, u trajanju gotovo tri sata, a u organizaciji udruge Lastavica.

Pogledaj i ovo showbuzz neobičan domaći par VIDEO 'To je nebeska veza - on je moja duša'

'Atmosfera je bila odlična, a gosti koncerta su bili Jasna Gospić i češka pjevačica Monika Agrami s kojima sam pjevao 'S ponistre se vidi Šolta', 'Zar je voljeti grijeh' i češko - hrvatsku kombinaciju pjesme 'Ostani'. Pokojni autor Zdenko Runjić bi bio ponosan', rekao je Goran Karan, koji nije krio zadovoljstvo uspjehom iz Praga.

Smješteni u Tynskoj ulici, u samom srcu Praga, pjevači njegova ekipa imali su prilike upoznati grad te uživati u svemu što Prag nudi.

Goran Karan ima novu pjesmu za Zagrebački festival: 'Nastupit ćemo po prvi put zajedno na sceni'

'U tri dana boravka u metropoli Češke, stekli smo i učvrstili prijateljstva. Dane smo provodili u društvu s Igorom Spasovom, čija je bila ideja za koncert, bračnim parom doktora Jaganjac i brojnim dragim ljudima, koji su se gotovo natjecali u gostoljubivosti i srdačnosti. Obzirom da je sa nama na putu bio i prijatelj sa picigina Julio Žuvela, očekujemo skora sportska i zabavna  događanja na relaciji Prag - Bačvice. Idemo dalje, hvala Pragu', dodao je Karan.

Iako presretan uspjehom iz Praga, Karana sada čeka nastavak promocije pjesme 'Ako to je sve', koju su mnogi sa veseljem dočekali te koja podsjeća na doba Runjića i Karanovih velikih hitova.

Goran Karan ovo Valentinovo priprema i jedan poseban koncert za sve zaljubljene - 15. 02.2015., Vransko (sportska dvorana), a 06.03.2015, pridružit će se koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade u Novom Mestu (sportska dvorana Leon Štukelj).

Goran kreće sa novim tipom koncerta popularno nazvan 'U četiri oka' koji će predstaviti 07.03. u Grosuplju u Casino Kongu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene