458597
458597
458597
458597
458597

PREKRASAN URADAK Glazbom reci stop maltretiranju

  • , 28.11.2016., 10:33
  • Autor:
  • komentara

Pogledajte sjajan video.

 
 
 
 
Glazbom reci stop maltretiranju (FOTO: PR)
Glazbom reci stop maltretiranju (FOTO: PR)

Upoznajte se s pjesmom i spotom kojim MIOC konkurira na natječaju Antene Zagreb "Glazbom reci stop maltretiranju". Uz pomoć i savjete prof. Ozane Bijelonjić i ravnateljice škole (kao i još nekh ljudi sa strane) tri djevojke i jedan mladić, učenici XV. gimnazije, stvorili su u rekordno kratkom vremenu prekrasan uradak s jakom porukom, divnom glazbom, odličnom interpretacijom i fenomalnim videom, koji istovremeno može poslužiti i kao reprezentativna razglednica njihove škole.

Potaknuti pozivom Antene Zagreb, okupili su se u jedan neobičan sastav i snimili pjesmu i spot za njihov natječaj – Glazbom reci stop maltretiranju. U projektu su sudjelovali Ela Katina Krizmanić – vokal, klavir i montaža spota, Zrinka Vuksan-Ćusa i Eva Pilić – vokali i kamera, Leonardo Čurla – kontrabas i kamera. Pjesmu su snimili u profesionalnom studiju, a kadrove spota u svojoj školi. S oduševljenjem kažu da je rad na ovom projektu bio jedno predivno iskustvo koje ih je povezalo puno više nego što su uopće mogli zamisliti.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se