Valentinovo 2014

Glazbene zvijezde pripremaju koncertne spektakle!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dan zaljubljenih u društvu voljene osobe možete obilježiti diljem regije uz najveće glazbene zvijezde izdavačke kuće Hit Records.

Kako začiniti Valentinovo itekako dobro zna Halid Bešlić. On će na radost brojnih obožavatelja zabavljati osječane i njihove goste, a ne sumnjamo da će ih biti jako puno. Neprolazni hitovi 'Prvi poljubac', 'Čardak', 'U meni jesen je', 'Iznad Tešnja zora sviće', ali i oni sa posljednjeg albuma Romanija 'Sevdah da se dogodi' i 'Lavanda', pjevat će se u Sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku, 14. veljače 2014..

Pogledaj i ovo Sandi Cenov Prije 18 godina Sandi Cenov lijepu odvjetnicu pred oltar je odveo nakon samo tri mjeseca poznanstva, ona se pohvalila fotografijama s vjenčanja!

Glazbenu poslasticu za sve zaljubljene istinska diva, Neda Ukraden izvesti će u Sovićima u Bosni i Hercegovini. Sigurni smo kako će Neda Ukraden uz svoje neprolazne hitove apsolutno zabaviti sve prisutne, a mjesto do njihovih srca naći će i aktualni singl „Neću prežaliti“ za koji je nedavno snimljen i spot!

Legenda o Miljenku i Dobrili, 'hrvatskim Romeu i Juliji', kroz spot pjesme 'Ružo crvena'

Jedan od ponajboljih regionalnih pop pjevača i kantautora Boris Novković, zaljubljene i one koji će to tek postati spajat će na Valentinovo u Sloveniji. U popularnoj ljubljanskoj Cvetlićarni, Boris nastupa 14. veljače od 21:00 sat. Više od četvrt stoljeća iznimne glazbene karijere, hitovi 'Vukovi umiru sami', 'Tamara' ili posljednji 'Lako je tebi', zalog su odličnog koncerta za sve zaljubljenike u glazbeni izričaj Borisa Novkovića.Veliki miljenik ženske publike u petak će zabavljati splićane i trogirane ali i sve njihove goste.

Sandi Cenov sa hitovima 'Stoljeća ne mjenjaju ljude' ali i novim singlom koji će danas doživjeti premijeru 'Ne gledaj me tako' nastupa u trogirskom klubu F1.

Još jedno ugledno glazbeno regionalno ime, za koje se slobodno može reći da je i kao vino 'Što stariji to i bolji“ Davor Radolfi sa svojim bandom Ritmo Loco također nastupa u Sloveniji. Zaljubljenima će Radolfi uz Olivera i Nove fosile sjetne pjesme pjevati u Celju u dvorani Golovec.

Svi oni koji preferiraju klapski glazbeni izričaj u dalmatinskim šansonama mogu uživati uz klapu Kampanel koja na Valentinovo pjeva u Sloveniji. Mjesto radnje su Terme Zreče a odlična atmosfera garantirana.

Za sve oni koji će se na Valentinovo zateći u Njemačkoj ili Austriji, dodati treba kako Leo nastupa na eventu u njemačkom Stuttgartu, dok će Armin pjevati u austrijskom Grazu.

Za kraj smo ostavili ništa manje vrijedne splitke šefove grupu Boss. Oni će zaljubljene odlično zabaviti u klubu Sirius u Ljubuškom u Bosni i Hercegovini. Prava je prigoda to za promociju nove ljubavne balade Bossovaca, pjesme 'Da ne volim te ja'!

Uživajte u ljepšem i romantičnijem Valentinovu uz koncerte glazbenih zvijezda Hit Recordsa:

HALID BEŠLIĆ –Osijek, dvorana Gradski vrt
NEDA UKRADEN - BiH, Sovići, Restoran Valentino
BORIS NOVKOVIĆ –Slovenija, Ljubljana, Cvetličarna
SANDI CENOV - Trogir, klub F1
LEO – Njemačka, Stuttgart, event
DAVOR RADOLFI & RITMO LOCO - Slovenija, Celje
KLAPA KAMPANEL – Slovenija, Terme Zreče, Večnamenska dvorana
GRUPA BOSS - BiH, Ljubuški, Club Sirius
ARMIN - Austrija, Graz
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene