UVIJEK PREPOZNATLJIVI

Glamur i luksuz na reviji popularnog dvojca ELFS

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Modnu reviju ELFSi su otvorili uvijek prisutnim i prepoznatljivim haljinama i suknjama

Miljenici publike, modni dvojac ELFS, samostalnom revijom pod pokroviteljstvom Perwolla obilježili su petu večer BIPA FASHION.HR-a. Jedna od najposjećenijih revija u sezoni iznenadila je ženstvenim, glamuroznim i senzualnim potpisom modnog branda poznatog po zabavnim i do detalja promišljenim revijama.

Pogledaj i ovo showbuzz BIPA FASHION.HR Revija modnog dvojca ELFS oduševit će nepopravljive romantičarke

I ova je, pred punim gledalištem, oduševila brojne poznate obožavatelje među kojima su bili: Nikolina Pišek, Borna Rajić, Renata Sopek, Anita Dujić, Ivana Mišerić, Andrea Andrassy, Snježana Mehun, Neven Ciganović, Tamara Garbajs, Mirjana Mikulec, Ivona Brnelić i mnogi drugi. Kako uz ELFSe uvijek ide i sjajna zabava, nakon revije poznato društvo se, u odličnoj atmosferi, zabavljalo do kasnih večernjih sati na službenom Black Partyju by Perwoll.

Modnu reviju ELFSi su otvorili uvijek prisutnim i prepoznatljivim haljinama i suknjama, koje u kombinaciji s kaputima i parkama, savršeno funkcioniraju u dnevnim chic lookovima. U večernjim izdanjima njihove haljine pak podsjećaju na glamurozno zlatno doba Hollywooda. Nova kolekcija, kako kažu dizajneri, namijenjena je svima koji u odijevanju polaze od klasičnih komada i inzistiraju na udobnosti, kvaliteti i praktičnosti, a istovremeno se vole poigravati različitim stilovima.

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica inspiraciju su pronašli u raskošnim materijalima bogatih tekstura, od kojeg su krojene haljine, suknje i kaputi. Tu su i nezaobilazna krzna i fine veste za hladne dane, a linije su ženstvene i senzualne. Uzdahe ženskog dijela publike posebno su mamili komadi izrađeni od raskošnih materijala bogatih tekstura poput finih i uvijek romantičnih čipki, interesantnih reljefnih vezova te brokata.

I u ovoj kolekciji, popularni dizajnerski dvojac posebnu je pažnju posvetio detaljima pa je lookove nadopunio malenim torbicama i remenjem koje naglašava žensku siluetu. Paleta boja je raskošna, od puderastih i bakrenih tonova do crne. Muški dio publike također je došao na svoje jer su ELFS-i pripremili kolekciju traperica, hoodica i parki idealnih za casual odjevenog muškarca.

BIPA FASHION.HR završava u subotu, 15. listopada, revijama Ivice Skoke, Krie Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović i IK studija. Službeni make up sponzor BIPA FASHION.HR-a ove sezone je Maybelline New York – idealan partner zbog inovativnog, kreativnog i pristupačnog izričaja, dok je za make up manekenki zadužen vodeći make up artist Saša Joković. Za frizure manekenki na pisti zadužen je službeni sponzor Kevin Murphy na čelu s kreativnom direktoricom Katicom Topčić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene