Sjajan provod

Gdje izaći za uskrsni vikend?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za sve one koji se planiraju provesti tijekom ovih kratkih praznika, donosimo vam popis mjesta i izvođača koji nastupaju u petak, subotu i nedjelju - na Uskrs!

Donosimo vam raspored nekih sjajnih događanja u Lijepoj našoj za petak, subotu i nedjelju, točnije zašto bolje provedeni uskršnji vikend!

>> Klinci iz Ajlenda: 'Želimo vratiti rock tamo gdje i pripada - na prvo mjesto!'

Pogledaj i ovo showbuzz Tako to slavni rade... Svega je tu bilo: Obiteljskih trenutaka, smijeha - i ludog partijanja!

Petak

Tako u petak navečer u splitskom klubu O'Hara možete uživati u koncertu Elementala dok će svi koji se nađu u Požegi moći zabavljati na koncertu Chimily'sa u Tom Clubu gdje će ovaj bend održati tribute koncert Red Hot Chili Peppersa!

Ljubitelji Antenata nikako ne smiju propustiti njihov koncert u A3 Caffeu u Kninu! U Rijeci će se pak održati besplatan koncert i to Jed Becker's Group, a upad je besplatan!

Zagrepčani pak mogu uživati u Bachus Jazz Baru na nastupu Just Two Of Us dok je u Pepermint Fresh Funky by Nenin Black.

Subota

Odličan koncert grupe Sane možete posjetiti u Sisku u Default Cafe Baru dok će svi oni koji budu bili u Zagrebu moći uživati na još jednoj odličnoj svirci DJ Marija Kovača na Uskršnjem partyju u Hard Placeu.

Fanovi Urbana uživat će u bivšoj tvornici TEF u Šibeniku, a s njim će nastupiti Gužva u 16-ercu, Kanda, Kodža i Nebojša te Balkan's Hi-Fi.

Rammstein Warm Up Party održat će se pak u Route 66 u Zagrebu, a upad je besplatan! Sound Of 80's vs. 90's Eurodance by Vego & Miro održava se u Dubrovniku u Lazaretiju od 22 sata, a u Prostoru do (Spunka) možete uživati u nastupu Svemir+Radost!

Nedjelja

Ovaj dan rezerviran je za nešto laganije nastupe pa se tako u AKC Medika održava Večer svemirskih plavih zečeva, a u Arsenalu u Zadru pjeva Massimo!

Močvara je pak za nedjelju angažirala Marija Kovača, a u Pepermintu je Tom Tom Club. Easter Party with Miss Sunshine, Alen Sforzina & Paperclip Project je u Aruba klubu u Puli!

Nadamo se da će svatko pronaći nešto za sebe, a ako niste fanovi navedenih izvođača ili glazbe, uvijek možete u kino gdje vas očekuju sjajne premijere!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene