za ljubitelje zborova

Gala koncert 'Zlatni zborovi' u Lisinskom - ulaz je besplatan!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zagrebački glazbeni podij Centra za kulturu Trešnjevka poziva sve ljubitelje zborskog pjevanja na Gala koncert “Zlatni zborovi” koji će se održati u nedjelju 25. siječnja u maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog s početkom u 19 sati. Ulaz na koncert je slobodan, a besplatne ulaznice moguće je preuzeti u Centru za kulturu Trešnjevka.

Na koncertu sudjeluju prvonagrađeni zborovi “12. Natjecanja pjevačkih zborova – Zagreb 2014.” tj. pobjednici kategorija te osvajači Zlatnih plaketa.

Pogledaj i ovo 4 Tenora - 4 planule karte Rasprodan je koncert 4 Tenora u Lisinskom, a zbog velikog interesa publike najavljen je i još jedan!

Halid Bešlić priprema veliki koncert za Valentinovo 14. veljače u Karlovcu

To su: CAPELLA MIÈRCOLES, Zagreb, Akademski zbor Bazilike Srca Isusova u Zagrebu PALMA, Ženska vokalna grupa Pjevačkog zbora JOSIP ŠTOLCER SLAVENSKI, Čakovec, Pjevački zbor Pravnog fakulteta u Zagrebu CAPELLA JURIS, Akademski zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu CONCORDIA DISCORS, Oratorijski zbor crkve sv. Marka CANTORES SANCTI MARCI, Zagreb.

Ulaz na koncert je slobodan, a besplatne ulaznice moguće je preuzeti u Centru za kulturu Trešnjevka.
Inače, na Natjecanju za čije je pobjednike organiziran ovaj koncert sudjelovalo je više od dvadeset zborova iz cijele Hrvatske, a održana su ukupno četiri koncerta na kojima je pjevalo više od 800 izvođača. Osim u kategoriji klasičnih zborova i vokalnih ansambala, pjevači su se natjecali i u kategoriji sakralne glazbe, a u natjecateljski dio programa bila je uvrštena i kategorija slobodnih žanrova.

Festival pjevački zborova natjecanje je koje Zagrebački glazbeni podij Centra za kulturu Trešnjevka organizira već osamnaest godina zaredom, a ono uključuje Natjecanje pjevačkih zborova i Natjecanje hrvatske vokalne tradicijske glazbe.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene