Sjajna ekipa

The Game, Kehlani, Chip - Nova imena koja će uveličati proslavu 5. rođendana Fresh Island Festivala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kao i svake godine, Fresh Island na svoje pozornice dovodi i internacionalne izvođače iz cijelog svijeta kako bi posjetiteljima pružio internacionalni doživljaj.

Tijekom godina Fresh Island Festival ugostio je neka od najvećih imena svjetske glazbene scene kao što su Snoop Dogg, Nas, Method Man & Redman, Rick Ross, A$AP Rocky, Iggy Azalea, Action Bronson, Joey Bada$$, Pusha T, Mobb Deep, KRS-One itd, koji su vjernim fanovima pružili koncerte za pamćenje na idiličnom prostoru open-air klubova Papaya, Aquariusa I Kalypsa. Ovoj impresivnoj listi sada se pridružuje i The Game kao jedan od glavnih izvođača festivala za 2016. godinu.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

West Coast reper postao je jednim od najpriznatijih imena Hip-Hopa nakon što je objavio album prvijenac The Documentary koji je prodao preko 5 milijuna primjeraka diljem svijeta. The Game je surađivao s velikanima poput Dr. Drea, Kanyea Westa, Kendricka Lamara, Ice Cubea I Futurea, a zahvaljujući odličnom posljednjem, četvrtom studijskom albumu, The Documentary 2, i pregršt materijala koji krije u rukavu, Gameov nastup na Fresh Islandu ne smije se propustiti.

Veliko ime britanske Grime scene, Chip, također će osvježiti ovogodišnji line-up kao jedan od najcjenjenijih MC-ja Grime žanra te će nastupiti na pozornici Noisey koja je brandirana imenom jedne od najvećih glazbenih medijskih platformi VICE. Dvadesetpetogodišnji Britanac osvojio je svoju prvu nagradu MOBO sa samo 17 godina, a nedugo potom stekao je i internacionalnu slavu, da bi se ponovno vratio onome što najviše voli – Grime glazbi.

Prva dama ovogodišnjeg Fresh Islanda, Kelhani, koju također najavljujemo, jedno je od najuzbudljivijih i najcool novih imena u R&B-ju.

Sa samo 20 godina inovativna Kehlani ove je godine bila nominirana za prestižnu nagradu Grammy, a trenutno slovi kao najtraženije žensko ime svjetske r&b scene.

Kao i svake godine, Fresh Island na svoje pozornice dovodi i internacionalne izvođače iz cijelog svijeta kako bi posjetiteljima pružio internacionalni doživljaj. Boje Kanade predstavljat će reperi bnajpoznatiji po držanju rekorda u najduljem freestyle repanju u trajanju od 8 sati I 45 minuta. Festival će ugostiti I Nijemce Demira Cesara & Kidcuta, talijanskog DJ Phoxa, DJ Pfunda 500 iz Švicarske, slovenski tim Sladica sa Dj Zedz te Kyu St33d i Supa! iz francuskog DJ kolektiva Yard.

Biti će ovo najveća r&b i hip hop rapsodija ovog ljeta u Europi koja će preplaviti klubove Aquarius, Kalypso i Papaya na plaži Zrće sa posjetiteljima iz 50 zemalja, a već sada se za Festival traži karta više. Da je interes iznimno veliki govori i informacija da će kompletan VIP Festivala biti uskoro rasprodan. Trodnevne karte po cijeni od samo 269 kuna te VIP karte po cijeni od 1689 kuna dostupne su na stranicama Fresh Islanda: Fresh Island website.

 

FRESH ISLAND VAS NAGRAĐUJE!

Dijele vam 1X2 karte za Fresh Island Festival, a sve što morate napraviti jest poslati poruku u inbox Showbuzza na Facebooku te nam napisati zašto baš vi zaslužujete ići na Fresh Island Festival. Najbolji razlog će nagraditi! Vremena imate do sutra (8.04.2016.) u 12 sati. Sretno!

DOSAD POTVRĐENI PROGRAM FRESH ISLAND 2016

WIZ KHALIFA / THE GAME
KEHLANI / TY DOLLA $IGN
DJ PREMIER / CHIP / SHAKKA
STATIK SELEKTAH / TIM WESTWOOD / LOGAN SAMA / D.O. GIBSON / ILLVIBE
APPLEBUM / CHEESE ON BREAD / DEMIR CESAR & KIDCUT / DJ PHOX / FADED / MAHREEN LUV / MELODY KANE / MISS DJ CANDY & TRUTH / PFUND 500 / ROMPA'S REGGAE SHACK / SHOREBITCH / SLADICA / SO FRESH SO CLEAN / THE MENENDEZ BROTHERS / YARD AND MANY MORE

HOSTED BY MAYA JAMA & CLIQME

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene