Tour De Žur

FOTO Dan kao bitna dimenzija Dimensions festivala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Velik je broj posjetitelja koje svoje dnevno vrijeme provode na dnevnom programu na plaži u kampu festivala

Nakon otvorenja u Areni i sjajnih nastupa Caribou, Darkside, Kwabs i Nils Frahma, koji je revijalni program, prvi dan festivala je počeo s plažom. Zanimalo nas je što se to događa preko dana u kampu, na plaži i dnevnim pozornicama.

Pogledaj i ovo showbuzz Nagradni natječaj Osvojite smještaj, hranu i ulaznice za Špancirfest - Imamo dobitnike!

Nakon viđene gužve, za zaključiti je kako je dnevni program otišao korak naprijed. Iako je dnevni program služio tek kao popunjavanje programa, festivali na našem moru su napravili veliki korak naprijed gdje dnevni program postaje sve bitniji sadržaj na festivalu. Mnogima i najbolji dio festivala.

Osim DJ nastupa, sada već ustaljenih party brodova, live nastupi bendova na Dimensionsu su dio dnevnog programa koji je za svaku pohvalu.

Donosimo foto priču, gdje su i elementi intervju s Kwabs koji je nastupao na otvorenju u Areni i na plaži, kao i elementi koje možete pogledati u video pričama i prilogu koji će se objaviti u sklopu inMagazina ovu subotu.

Svakodnevno nas pratite Dnevnik.hr, posebno subotom u INmagazinu Nove TV. Družimo se pod hashtagom #tourdezur, i to na više društvenih mreža: Instagram, Facebook, Twitter. Pratite i reportaže na Muzika.hr.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

sp;

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene