Ususret koncertu

Evo što će Mate Janković skuhati Snoop Doggu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mate Janković kuha samo domaće delicije za američku zvijezdu!

Snoop Dogg na Pagu želi isprobati sve delicije koje je u 2011. kušao poznati kuhar Anthony Bourdain. Naime, pogledavši popularanu emisiju Anthony Bourdaina 'No Reservations' u kojoj posjećuje Hrvatsku, popularni reper je poželio isti gastronomski tretman za vrijeme svog boravka na otoku Pagu.

>> Snoop poziva na partijanje na Fresh Island Festivalu: Tko bi ga odbio?


Tako će u srijedu 10. srpnja prije samog nastupa na New Yorker glavnoj pozornici Fresh Island Festivala u klubu Papaya, ulogu domaćina dobiti naš poznati masterchief Mate Janković koji će za Snoop Dogga i njegov uži tim ljudi pripremiti najbolje od hrvatskih delicija.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović objasnili su i svoju odluku Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''


Mate Janković nam je otkrio s čime će iznenaditi Snoop Dogga!

'Kao i za svakog stranog gosta, uvijek se trudim promovirati hrvatsku gastronomiju i namirnice, tako da smo i za tako poznatog gosta pripremili poseban tretman uz školjke, kamenice, vrhunsku jadransku tunu i škampe te selekciju hrvatskih vina koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Cilj nam je da naši gosti pozitivno pričaju o našoj hrani, vinu i ljudima. Naravno u tome ni Snoop ne smije biti iznimka', rekao je.


Festival koji budi sve veći interes svjetske javnosti i publike za koji se traži ulaznica više, najavljuje pravo ljetno osvježenje na europskoj festivalskoj sceni. Tako će između 10. I 13. srpnja na plaži Zrće, u klubovima Aquarius i Papaya nastupiti preko 40 izvođača od kojih izdvajamo Snoop Dogg-a, A$AP Rockyja, Iggy Azalea, Krs One, Tony Touch-a itd. Uz festivalski program organizatori su svakom od izvođača predstavili sve najbolje što sama plaža i otok Pag nude. Od najljepšeg zalaska sunca, mora i plaža do neizostavnog gastronomskog hedonizma.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene