Dobar provod

Evo kako je izgledao veseli vikend CHOICE-a

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vikend je u Zagrebu bio u znaku veselog partija! Restoran, lounge & klub Choice svoje je posjetitelje iznenadio još jednim u nizu vrhunskih partija, a zabavljale su se i dizajnerice Kristina Bradač i Anamarija Asanović te vaterpolisti zagrebačke Mladosti.

Početak radnog tjedna lakši je nakon veselog vikenda. Restoran, lounge & klub Choice osigurao je da prohladne zagrebačke večeri provedete na najboljim partijima u gradu. U prepunom klubu zabavljale su se i dizajnerice Anamarija Asanović i Kristina Bradač, vaterpolisti zagrebačke Mladosti i mnogi drugi. U petak je vrhunski tulum priredila grupa Joy koja je posjetitelje zabavljala do dugo u noć dok je subota bila u znaku najnovijih svjetskih i domaćih glazbenih hitova.

>> Urban Wednesday: Party uz Nikolu Marjanovića - osvojite VIP tretman!

Restoran, lounge i klub Choice biser je zagrebačkog noćnog života koji gostima nudi egzotičan izbor specijaliteta, kombinirajući svježinu domaćih sastojaka i najbolje čuvanih recepata iz cijelog svijeta kako bi stvorili menu koji je jednostavno bez premca u okusu i raznolikosti.

Ukusna i profinjena jela poslužuju se u romantičnom i ugodnom ambijentu kako bi užitak bio potpun i kako bi sva osjetila bila zadovoljena. Night club Choice najbolji je izbor za zabavu koji će noćni život grada Zagreba podignuti na višu razinu. Svakog petka na Jarunskoj cesti 5., očekuju nas vrhunska live svirka stranih i domaćih hitova dok nas subotom očekuju nezaboravane noći uz DJ-a i live bend.
 

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović Velika fotogalerija! Posljednja sunčana subota izmamila je brojne poznate u centar metropole, neka lica na zagrebačkoj špici nismo očekivali!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene