'Više nisi taj'

ET ima novi singl: Par tjedana prije poroda Katarina još uvijek aktivna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katarina Rautek i Boytronic gosti u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.

'Upravo se bebica miče. Pleše sa mnom. Dok svira ova naša nova pjesma, ona udara nogom', rekla je Katarina Rautek, pjevačica grupe ET.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "Baca li samo meni...?" Zanosna Nives Celzijus uživala je u društvu našeg poznatog voditelja, kojeg je usporedila s Bradom Pittom!

Ona i Boytronic u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', predstavili su novi singl 'Više nisi taj'.

'Prvi put nakon dvadeset godina nisam ja napisao tekst za pjesmu, već Martina Vrbos i Inav Coste. Unazad godinu dana napravili smo pravi zaokret u karijeri, sve su pjesme klupske, tvrđeg i žešćeg zvuka', rekao je šef ET-ja, čiji je band trenutno na porodiljnom dopustu, budući da Katarina treba roditi drugo dijete početkom listopada.
Buduća mama male Gabrijele rekla je da se osjeća izvrsno, a o koncertima se već razmišlja. Naime, nakon rođenja sinčića Dominika, Katarina je odradila prvu svirku dva tjedna nakon poroda.

One su uspješne samohrane majke u Hrvatskoj!

'Mogli bismo novi spot snimiti u rodilištu. Ionako sam mislila dovesti sve medije da vide što se događa po bolnicama. Ako mogu čistačice i medicinski tehničari biti u Sali, što ne bi i novinari', našalila se Katarina, kojoj ipak nije bilo do šale kad joj je nedavno ukraden automobil.

'Ništa nisu našli. Kako je meni rekla policija, ma zaradit ćeš ti za drugi. Rekla sam im da ću zaraditi za šest i da ću toliko biti bahata da neću ni kasko uplatiti', našalila se Rautek, koja se s prvim djetetom sama odvezla u rodilište. 'Sad ne mogu ni da hoću', izjavila je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene