Nova sezona

Ella i Danijela Dvornik otvaraju ''Ženske priče''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Program dobiva i humanitarni karakter - svi prihodi od ulaznica donirat će se Zakladi Ana Rukavina.

Kreće četvrta sezona “Ženske priče”, a otvorenje nove sezone obilježit će gostovanje Elle i Danijele Dvornik. Ove opuštene večernje ćakule s inspirativnim ženama Hrvatske, koje je osmislila i vodi spisateljica i stand-up komičarka Marijana Perinić, održavat će se u multimedijalnom klubu Opera, a novost je humanitarni karakter programa – svi prihodi od ulaznica donirat će se Zakladi Ana Rukavina.

Pogledaj i ovo Danijela i Ella Dvornik - 3 ''Naučila je lekciju...'' Danijela Dvornik osvrnula se na rastavu svoje kćeri i zeta, nije imala dobar predosjećaj: ''Govorila sam joj da joj to ne treba''

Nakon tri uspješne sezone u kojima je “Ženska priča” do posljednjeg mjesta punila prostor Bookcaffea i Vidikovca, nakon 54 talentirane, svestrane, nagrađivane žene koje su s voditeljicom, stand-up komičarkom i spisateljicom Marijanom Perinić opušteno, otvoreno i britko pričale o životu, inspiraciji, poslu, ljubavima, “Ženska priča” u listopadu 2016. ulazi u četvrtu sezonu s novim gošćama u klubu Opera, a program dobiva i humanitarni karakter - svi prihodi od ulaznica donirat će se Zakladi Ana Rukavina.

Novost je i da se predmet ženskih razgovora širi s književnosti (beletristike i publicistike) na nova područja, tako da nas u novoj sezoni očekuju brojne uspješne žene na području televizijskog i radijskog voditeljstva, glume, sporta, life coachinga, zdravog života, mode i ostalih područja.

Na novoj lokaciji, u multimedijalnom klubu Opera (Petrinjska 4, Zagreb), u dvosatnom programu, voditeljica, stand-up komičarka i spisateljica Marijana Perinić predstavit će u utorak 18. listopada 2016. u 20:00 sati dvije nove gošće: Ellu i Danijelu Dvornik.

Uvijek intrigantna Ella Dvornik ili, kako se sama opisuje, obična cura s neobičnim ukusom, uspješna je lifestyle blogerica i kolumnistica koja često “zapali” internet izravnošću i iskrenim razmišljanjima. O uspješnosti njezina lifestyle bloga govori i činjenica da je 2016. godine njezin blog I am Ella po izboru UK Blog Awardsa ušao u top tri najbolja bloga među 3000 prijavljenih.

Formi bloga vratila se i Danijela Dvornik, poznata majka poznatije kćeri, koja svoj brzorastući klub ženskih fanova časti pričama o zdravom životu i crticama iz svakodnevice.

Nove će gošće s voditeljicom podijeliti svoja razmišljanja o životu, izazovima, inspiraciji – uživajte s nama u nastavku Ženske priče s dvije iznimne žene, Ellom i Danijelom Dvornik, uz sjajnu voditeljicu Marijanu Perinić koja iz svake svoje gošće izvuče uvijek ono najbolje.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene