Prilika iz snova

Natjecanje Elite Model Look 2016 dolazi u Hrvatsku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elite organizira najprestižnije natjecanje modela u svijetu, a svoju priliku dobit će mladi Hrvati i Hrvatice.

Već 33 godine za redom, Elite organizira najprestižnije natjecanje modela u svijetu te tako nudi priliku tisućama mladića i djevojaka (između 14 i 22 godine) da ostvare svoj san i slijede put top modela kao što su Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren i Constance Jablonski, a zahvaljujući Relatum Model Managament agenciji ova jedinstvena prilika pružit će se hrvatskim curama i dečkima.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjajna prilika! Više od 400 kandidata na castinzima Elite Model Look Croatia

Eliteov tim posjetit će tijekom svibnja Zagreb, Split, Rijeku, Osijek, Zadar i Slavonski Brod, gdje će biti održani regionalni castinzi koji će pružiti priliku sudionicima da postanu dio renomiranog svjetskog natjecanja modela te dio najprestižnije svjetske model agencije Elite Model Management.

'Jako nam je drago da smo uspjeli u Hrvatsku dovesti ovo renomirano natjecanje. Pobjednici se neće birati samo po fotogeničnosti, osobnosti i prirodnoj ljepoti već i mogućnostima da odgovore na trenutne modne trendove', naglasio je Marko Lovrić, direktor Relatum Model Managamenta, koji je i sam niz godina uspješno koračao svjetskim modnim pistama.

Na kraju hrvatske turneje bit će odabrano 40-ak ženskih i 40-ak muških natjecatelja koji će sudjelovati na nacionalnom castingu najavljenom za lipanj 2016. u Zagrebu. Natjecatelji po odabiru žirija Elite Model Look-a, njih 8 ženskih i 8 muških, potom će biti pozvani da sudjeluju na finalnom nacionalnom natjecanju. Krajnji cilj im je zaslužiti mjesto na prestižnom svjetskom finalu zajedno s više od 50 mladića i djevojaka odabranih u više od 30 zemalja i osigurati dvogodišnji ugovor s agencijom Elite.

Kako bi sudjelovali na Elite Model Look natjecanju, prijavljeni moraju biti;

- Djevojke između 14 i 22 godine, visoke najmanje 172 cm
- Dečki između 14 i 22 godine visoki najmanje 183 cm

Svi koji se prijavljuju, a ukoliko su mlađi od 18 godina, moraju priložiti privolu roditelja ili skrbnika za sudjelovanje. Djevojke bi trebale biti minimalno našminkane u odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su tajice, uske traperice i obična majica. Dečki bi također trebali nositi odjeću koja pokazuje cijelu figuru kao što su obična majica i uske traperice te biti bez kape.

Sve novosti pratite na www.elitemodellook.hr

Facebook stranici https://www.facebook.com/EliteModelLookCroatia/

Instagram profilu https://www.instagram.com/eml_croatia/


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene