Pogledajte galeriju

ELEMENTAL oduševio Zagreb i proslavio 15. godina postojanja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Velika koncertna turneja u sklopu koje ponajbolji zagrebački hip hop bend Elemental promovira svoj novi album „U redu je“ protekle je subote, 16.11., u velikoj dvorani Tvornice kulture zabilježila možda i najvažniji nastup, onaj u rodnom gradu.

Osim što je Elemental po prvi puta uživo predstavio svoje nove materijale među kojima su se našli već izdani singlovi 'Neustrašivi', 'Po mojoj mjeri' i 'Prokleta ljubav', ovim nastupom s više od 1500 prisutnih fanova, kolega i prijatelja proslavili su i svoj 15. rođendan!

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Elemental priprema rođendanski kaos u Tvornici uz Atomic Dance Factory

>>  Remi otkriva kakav frajer moraš biti da je ZAVEDEŠ!

Velikom slavlju u Tvornici čiji repertoar je trajao gotovo puna 3 sata za koja publika ni na trenutak nije utihnula, prisustvovali su mnogi prijatelji i kolege ovog poznatog benda. Prvi se na stage popeo bivši član iz prvotne postave Elementala, MC Ink kojeg je publika dočekala i više nego oduševljeno. Nakon njegovog nastupa slijedio je plesni set skupine Atomic Dance Factory, te vokalna podrška ženskog zbora Pičvajz. Neumornoj publici svirka od dva i pol sata očito nije bila dovoljna pa su bend pozvali na čak dva bisa za vrijeme kojih su svojim glasovima ispunili cijeli prostor Tvornice dok je Elemental njima ispunio želju ostajući dodatnih pola sata na velikoj pozornici…

Bogati program ovog možda i najvećeg Elemental koncerta do sada, a u kojem je zagrebačka publika mogla čuti najdraže pjesme i najveće hitove od njihovih samih početaka do danas, završio je gromoglasnim ovacijama ukrašenim slavljeničkim balonima i konfetima koji su obasjavali publiku. Energije koja je stizala iz svakog kutka Tvornice, ovog puta zaista nije nedostajalo.

Članovi benda Elemental punog se srca zahvaljuju svom gradu i svojoj publici na najljepšem poklonu koji su mogli poželjeti za svoj 15. rođendan – nesebičnoj podršci i ljubavi kojom su ovo slavlje učinili još većim!

Velika turneja albuma 'U redu je' i 15. godina glazbenog rada sada nastavlja svoj put, a stanice koje tek slijede su:

Beograd, RS (22.11.)
Skopje, MK (29.11.)
Niš, RS (30.11.)
Tuzla, BiH (6.12.)
Novi Sad, RS (7.12.)
Rijeka, RH (13.12.)
Pančevo, RS (14.12.)
Rovinj, RH (29.12.)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene