Nezaboravni koncert

Dva sata apsolutne romantike, Hari Rončević oduševio Lisinski!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bio je to koncert koji će se još dugo pamtiti.

Zagreb i Lisinski još jednom su svjedočili koncertu koji će svi posjetitelji dugo pamtiti!Hari Rončević ponovno je pokazao zašto je jedan od naših najistaknutijih i najpopularnijih kantautora. Dvosatnim koncertom u posebnom akustičnom izdanju, Hari je oduševio prepunu koncertnu dvoranu Lisinski koja mu se na kraju odužila dugim ovacijama.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

Od uvodnih taktova i pjesama, posjetitelji su uživali u najvećim Harijevim uspješnicama iz bogate glazbene karijere. Posebno emotivno reagirali su na aktualni Harijev hit u izdanju Hit Recordsa 'Kad zapiva Dalmacija' po kojem je cijeli koncert i dobio prigodno ime.
Dodatnu čar cijelom nastupu pružio je gudački orkestar te kompozitor i pijanist Ivan Božičević. Publiku svih generacija oduševio je i Harijev prijatelj, korčulanin Vinko Didović koji je u nekim pjesmama potporu pružio na harmonici. Glazbenu priču posebno je upotpunila svima znana klapa Kampanel koja je zajedno s Harijem u dva navrata otpjevala nekoliko pjesama.

'Bilo je toliko dobro, da moramo ponoviti'!

Kakva je atmosfera vladala tijekom koncerta najbolje da se uvjerite sami u priloženoj fotogaleriji koncertne dvorane Lisinski.
Jedno je sigurno, iako se Hari tijekom koncerta šalio kako je već dvije godine zaredom u Lisinskom, nakon ovakog nastupa svi prisutni jedva čekaju novu koncertnu čaroliju Harija Rončevića.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene