Zdravi život

Dubrovački Stradun vježba uz projekt Pokreni se

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Projekt Pokreni se, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, nudi rješenja.

Povijesni Stradun, ispred crkve Sv. Vlaha, najljepša je moguća lokacija na svijetu gdje će se održati drugi ovogodišnji trening i to u srijedu, 24. lipnja, u 19 sati. Projekt 'Pokreni se' se održava u suradnji s Gradom Dubrovnikom i turističkom zajednicom Grada Dubrovnika.

Pogledaj i ovo Mr. Beast - 1 Snimaju u napuštenom kompleksu Tek što je stigao u Hrvatsku, ekipu slavnog youtubera snašle nevolje: Prekinuo je snimanje zbog trovanja?

“Vježbati na Stradunu za nas je velika čast i u isto vrijeme veliko uzbuđenje. S ovog prekrasnog mjesta nastavljamo promociju zdravlja, aktivnog života te ukazujemo na hitnu promjenu životnih navika sviju nas. Pozivamo sve da dođu, da vježbaju s nama, ili pak zatraže besplatan savjet!” – izjavio je ususret treningu kineziolog Ivan Antunović, voditelj trenerskog tima.

Želite biti sretniji i ispunjeniji? Sve je krenulo iz Pule!

Kao izaslanik pokroviteljice projekta, predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar - Kitarović, vježbačima i svim građanima obratit će se najtrofejniji hrvatski sportaš, Dubrovčanin Mihovil Španja. Na sportsko – edukativnom projektu Pokreni se na Stradunu se očekuju i brojni sportaši poput vaterpolista, rukometnih reprezentativaca i košarkaša. Kroz trening vježbače će voditi kineziolog Ivan Antunović sa svojim timom te voditeljica Darija Mikulandra Žanetić.

Projekt Pokreni se, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, nudi rješenja, a vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim zainteresiranim građanima s besplatnim savjetima. Partneri i pokrovitelji projekta trud vježbača nagradit će poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni. Majice za vježbanje, poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvršćivanje kože, koji su itekako kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Jamnica Pro Sport izotonički napitak te magazini Men's Health i Lijepa i aktivna očekuju vježbače.

Prijavite se za vježbanje na Stradunu putem službene web stranice projekta www.pokrenise.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene