Pravi koncert

Dubioza Kolektiv rasprodala Dom sportova i oduševila Zagreb!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dubioza Kolektiv održala je prvi zagrebački koncert koncert nakon izlaska albuma 'Apsurdistan'u rasprodanoj velikoj dvorani Doma sportova.

Nakon iskoraka “Hladnog piva” od lokalnih gajničkih punkera do dvoranskih zvijezda i nakon nešto predvidljivijeg masovnog uspjeha TBF-a, najnovija senzacija dolazi nam na laboratorijsko stakalce iz regije.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dubioza Kolektiv - 6 Na najbolji mogući način Energična proslava 20 godina karijere: Dubioza kolektiv obilježila veliki jubilej u svom prepoznatljivom stilu, a jednom se ni sami nisu nadali!

Dubioza Kolektiv, kako sami kažu, “međukantolana” bh skupina i njihovi menadžeri dobro su odmjerili puls njihovih hrvatskih slušatelja, odlučili se za veliku dvoranu Doma sportova i rasprodali je danima uoči subotnjeg koncerta.

>> Dubioza Kolektiv: 'Koriste naše fazone iz grada i onda to ubace u seriju'

Tajming je očito bio savršen; najnoviji album “Apsurdistan”, ponuđen na besplatni download, u kratkom je vremenu značajno povećao masu njihovih obožavatelja, ponudio neke od najvećih hitova benda (“Kažu”, “Volio bih”) i postigao ono što je osnova svakog masovnog uspjeha - napravili su to da je “in” biti u blizini benda.

Publika u Domu sportova doista reagirala onako kako treba - velika je većina dobro poznavala pjesme, uživala je i reagirala na “najispravniji” način.

Dubiozi je na umu zabava, ne umjetnost. A kako su se zabavljali, pogledajte u galeriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene