Otkrili

'Više volimo Severinu nego Jelenu Rozgu!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dubioza Kolektiv oduševila je nastupom uživo u programu Antene Zagreb, a ususret nadolazećem zagrebačkom koncertu! DJ-ica Tamara Loos okušala se u repanju i pobjedila suparnika iz Dubioze Kolektiv, a dečki su otkrili i kako im je draga Severina!

Koncertom uživo u programu Antene Zagreb sarajevska glazbena atrakcija Dubioza Kolektiv na najbolji je mogući način najavila zagrebački koncert koji će se održati u subotu 26. listopada 2013. U programu naslušanijeg zagrebačkog radija svirkom uživo oduševili su sve slušatelje, a zanimljivim i smiješnim odgovorima u kvizu ili ili privukli su i brojne nove fanove.



>> 'Koriste naše fazone iz grada i onda to ubace u seriju'

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

“Dubioza me oduševila, dečki su super i nevjerojatan ih je gušt slušati uživo, zaista zvuče kao na albumu pa vjerujem kako će njihov koncert biti pravi izbor. Da se mene pita ja bi ih za goste barem jednom tjedno!“, otkrila nam je popularna radijska voditeljica Tamara Loos.

U pauzama koncerta uživo za pamćenje, dečki iz Dubioze otkrili su kako više vole Severinu nego Jelenu Rozgu, kako su im draži Beatlesi nego Rolling Stonesi, kako će u Zagrebu izabrati kaj, ali se nisu mogli odlučiti vole li više TBF ili Elemental.



U najavi koncerata u Zagrebu i Rijeci pozvali su sve fanove da dođu odjeveni u crno žute kombinacije, prepoznatvljive boje Dubioze, a najbolje odjeveni bit će i nagrađeni.

Svirke uživo u programu Antene Zagreb se nastavljaju gostovanjem 22. listopada kada u Jutarnjem glazbenom show-u gostuje grupa Psihomodo Pop.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene