Ne propustite

Dubioza kolektiv 24. kolovoza na najstarijem pivskom festivalu 'Dani piva Karlovac 2014'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovogodišnji najveći pivski festival 'Dani piva Karlovac 2014.' kreće 22. kolovoza na velikom prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana u Karlovcu.

Tijekom deset festivalskih dana, sve do 31. kolovoza brojne posjetitelje očekuje bogati glazbeno zabavni program, uz gastronomsku ponudu i naravno odličnu pivu.

Pogledaj i ovo showbuzz Tulum do jutra Ivan Zak oduševio publiku na Danima piva u Karlovcu!

Dubioza Kolektiv rasplesala Zagreb: 'Više volimo Severinu nego Jelenu Rozgu!'

Jedna od najpoznatijih grupa u regiji Dubioza kolektiv nastupit će 24. kolovoza na festivalskoj pozornici, a publika će uživati u pravoj glazbenoj poslastici punka, reggaea, duba, ska i rocka. Hitovima 'Kažu', 'Blam, blam', 'Kokuz', 'Volio BiH', 'Firma ilegal', 'Tranzicija' i mnogim drugim pokazali su da su u regiji, ali i šire jedan od najuspješnijih bandova današnjice. Njihov posljednji album 'Apsurdistan' zapalio je cijelu regiju, ali i glazbene kritičare koji su album nagradili najvišim ocjenama.

'Svirali smo puno puta na festivalima u okolini Karlovca, ali u samom gradu odavno nismo. Jako nam je drago da ćemo uskoro svirati u Karlovcu na jednom ovako velikom događaju, gdje ćemo imati prilike održati koncert pred brojnim posjetiteljima. Nakon koncerta ćemo i mi malo uživati i okusiti odličnu ponudu pive', rekli su dečki iz Dubioze kolektiv uoči koncerta na Danima piva.

Kako su sami organizatori najavili ove godine biti će promjena u samom programu Dana piva, pa će se tako mijenjati izgled loakcije, pozornice će biti u većem broju, ukupno njih četiri. Na središnjoj pozornici nastupiti će neka od trenutno najvećih domaćih i regionalnih glazbenih imena..

Vizija samih organizatora, partnera i sponzora je da Dani piva do 2020. godine bude najinternacionalniji pivski festival u Hrvatskoj. Ove godine ima i nekoliko noviteta, među kojima su edukativne degustacije piva, gdje će posjetitelji moći nešto novo i više naučiti o samoj kulturi piva. 24. kolovoza ne propustite koncert jedinstvene Dubioze kolektiv na Danima piva u Karlovcu!

Ulaz na festival 'Dani piva Karlovac 2014.' je slobodan!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene