Oduševila

Doris Dragović vrhunskim koncertom oduševila prepuni Lisinski!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Doris Dragović istinska je glazbena zvijezda!

Pozitivne vibracije, iščekivanje, dugotrajni pljesak. Sve to dočekalo je sinoć Doris Dragović prigodom izlaska na stage koncertne dvorane Lisinski. A Doris je publici svih generacija koja je dvoranu ispunila do posljednjeg mjesta uzvratila vrhunskim dvosatnim koncertom, koji će zasigurno ostati u pamćenju.

Pogledaj i ovo Doris Dragović Ovog kolovoza! Najveća hrvatska glazbena diva stiže na najljepšu pozornicu u Hrvatskoj, ulaznice su već u prodaji

Na sinoćnjem prvom od dva koncerta Doris u Lisinskom bilo je posebno emotivno, a ne sumnjamo kako će identična atmosfera vladati i na večerašnjem koncertu. Doris će naime zbog iznimnog interesa publike večeras održati i drugi koncert, za koji su ulaznice također odavno rasprodane.

Rasprodane ulaznice za koncerte Doris Dragović 5. I 6.11. u Lisinskom
 

A u iznimnom glazbenom događaju sinoć su uživala i brojna poznata imena glazbene scene Severina, Maja Blagdan, Tonči i Vjekoslava Huljić, Miroslav Rus, Lada Szabo Kajfež, Ivana Marić, Anica Kovač, glumica Marija Borić, poznati radijski voditelj Dalibor Petko, Ksenija Urličić i mnogi drugi.

Za razliku od nastupa prije dvije godine, ovoga puta Doris je ugostila dvije dame i vrhunske pjevačice, Zoricu Kondžu i Vannu sa kojima je otpjevala više pjesama. Sinoćnji koncert na najbolji je mogući način pokazao zašto su ulaznice rasprodane u kratkom roku, a Doris Dragović pokazala je kako je jedna od najkvalitetnijih i najtraženijih glazbenih zvijezda, istinska glazbena diva. K

Uz koncerte u Lisinskom svjetlo dana ugledao je i novi album sa najvećim hitovima splitske pjevačice 'Doris – koncert u Lisinskom' u izdanju Hit Recordsa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene